Shirts for men

Shirts kanggo wong ngandhut shirts gedhe lan cilik wong kang ukuran rata-rata saka Eropah, Amérika (US), Inggris (UK) lan ukuran internasional.

 

 

 

 

European American (US / UK) International
35-36 13.5-14 XS
37-38 14.5-15 S
39-40 15 M
41-42 16-16.5 L
43-44 17-17.5 XL
45-46 18-18.5 XXL
47-48 19-19.5 XXXL