Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Currency converter, kurs kalkulator

Rate Currency - konversi online sembarang itungan donya kanggo tingkat dina. Money rate alat tukar manca dina ing Banks Central kanggo 173 duit.
Bar nggunakake search
Convert
Utawa milih duit kanggo ngowahi
Ganti
Convert

Tukar World. Money rate.

Rupee Indian (INR):
Rupee Indian Kanggo Euro   Rupee Indian Kanggo Dollar US   Rupee Indian Kanggo Bitcoin   Rupee Indian Kanggo Yuan   Rupee Indian Kanggo Yen  
Euro (EUR):
Euro Kanggo Rupee Indian   Euro Kanggo Dollar US   Euro Kanggo Bitcoin   Euro Kanggo Yuan   Euro Kanggo Yen  
Dollar US (USD):
Dollar US Kanggo Rupee Indian   Dollar US Kanggo Euro   Dollar US Kanggo Bitcoin   Dollar US Kanggo Yuan   Dollar US Kanggo Yen  
Bitcoin (BTC):
Bitcoin Kanggo Rupee Indian   Bitcoin Kanggo Euro   Bitcoin Kanggo Dollar US   Bitcoin Kanggo Yuan   Bitcoin Kanggo Yen  
Yuan (CNY):
Yuan Kanggo Rupee Indian   Yuan Kanggo Euro   Yuan Kanggo Dollar US   Yuan Kanggo Bitcoin   Yuan Kanggo Yen  
Yen (JPY):
Yen Kanggo Rupee Indian   Yen Kanggo Euro   Yen Kanggo Dollar US   Yen Kanggo Bitcoin   Yen Kanggo Yuan  

Tukar. Kabeh Dolar donya.


1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) (XAU):
1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Rupee Indian   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Euro   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Dollar US   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Bitcoin   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Yuan   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Yen  
1 Troy ons salaka (XAG):
1 Troy ons salaka Kanggo Rupee Indian   1 Troy ons salaka Kanggo Euro   1 Troy ons salaka Kanggo Dollar US   1 Troy ons salaka Kanggo Bitcoin   1 Troy ons salaka Kanggo Yuan   1 Troy ons salaka Kanggo Yen  
Afghani Afghan (AFN):
Afghani Afghan Kanggo Rupee Indian   Afghani Afghan Kanggo Euro   Afghani Afghan Kanggo Dollar US   Afghani Afghan Kanggo Bitcoin   Afghani Afghan Kanggo Yuan   Afghani Afghan Kanggo Yen  
Ariary Malagasy (MGA):
Ariary Malagasy Kanggo Rupee Indian   Ariary Malagasy Kanggo Euro   Ariary Malagasy Kanggo Dollar US   Ariary Malagasy Kanggo Bitcoin   Ariary Malagasy Kanggo Yuan   Ariary Malagasy Kanggo Yen  
Bahrain dinar (BHD):
Bahrain dinar Kanggo Rupee Indian   Bahrain dinar Kanggo Euro   Bahrain dinar Kanggo Dollar US   Bahrain dinar Kanggo Bitcoin   Bahrain dinar Kanggo Yuan   Bahrain dinar Kanggo Yen  
Baht Thai (THB):
Baht Thai Kanggo Rupee Indian   Baht Thai Kanggo Euro   Baht Thai Kanggo Dollar US   Baht Thai Kanggo Bitcoin   Baht Thai Kanggo Yuan   Baht Thai Kanggo Yen  
Balboa Panamanian (PAB):
Balboa Panamanian Kanggo Rupee Indian   Balboa Panamanian Kanggo Euro   Balboa Panamanian Kanggo Dollar US   Balboa Panamanian Kanggo Bitcoin   Balboa Panamanian Kanggo Yuan   Balboa Panamanian Kanggo Yen  
Bangladesh Taka (BDT):
Bangladesh Taka Kanggo Rupee Indian   Bangladesh Taka Kanggo Euro   Bangladesh Taka Kanggo Dollar US   Bangladesh Taka Kanggo Bitcoin   Bangladesh Taka Kanggo Yuan   Bangladesh Taka Kanggo Yen  
Belize dollar (BZD):
Belize dollar Kanggo Rupee Indian   Belize dollar Kanggo Euro   Belize dollar Kanggo Dollar US   Belize dollar Kanggo Bitcoin   Belize dollar Kanggo Yuan   Belize dollar Kanggo Yen  
Bhutan Ngultrum (BTN):
Bhutan Ngultrum Kanggo Rupee Indian   Bhutan Ngultrum Kanggo Euro   Bhutan Ngultrum Kanggo Dollar US   Bhutan Ngultrum Kanggo Bitcoin   Bhutan Ngultrum Kanggo Yuan   Bhutan Ngultrum Kanggo Yen  
Boliviano Bolivia (BOB):
Boliviano Bolivia Kanggo Rupee Indian   Boliviano Bolivia Kanggo Euro   Boliviano Bolivia Kanggo Dollar US   Boliviano Bolivia Kanggo Bitcoin   Boliviano Bolivia Kanggo Yuan   Boliviano Bolivia Kanggo Yen  
Bosnia lan Herzegovina tandha konversi (BAM):
Bosnia lan Herzegovina tandha konversi Kanggo Rupee Indian   Bosnia lan Herzegovina tandha konversi Kanggo Euro   Bosnia lan Herzegovina tandha konversi Kanggo Dollar US   Bosnia lan Herzegovina tandha konversi Kanggo Bitcoin   Bosnia lan Herzegovina tandha konversi Kanggo Yuan   Bosnia lan Herzegovina tandha konversi Kanggo Yen  
Botswana pula (BWP):
Botswana pula Kanggo Rupee Indian   Botswana pula Kanggo Euro   Botswana pula Kanggo Dollar US   Botswana pula Kanggo Bitcoin   Botswana pula Kanggo Yuan   Botswana pula Kanggo Yen  
Brunei dollar (BND):
Brunei dollar Kanggo Rupee Indian   Brunei dollar Kanggo Euro   Brunei dollar Kanggo Dollar US   Brunei dollar Kanggo Bitcoin   Brunei dollar Kanggo Yuan   Brunei dollar Kanggo Yen  
Burundi frangi (BIF):
Burundi frangi Kanggo Rupee Indian   Burundi frangi Kanggo Euro   Burundi frangi Kanggo Dollar US   Burundi frangi Kanggo Bitcoin   Burundi frangi Kanggo Yuan   Burundi frangi Kanggo Yen  
CFC frangi (XOF):
CFC frangi Kanggo Rupee Indian   CFC frangi Kanggo Euro   CFC frangi Kanggo Dollar US   CFC frangi Kanggo Bitcoin   CFC frangi Kanggo Yuan   CFC frangi Kanggo Yen  
CFC frangi (XAF):
CFC frangi Kanggo Rupee Indian   CFC frangi Kanggo Euro   CFC frangi Kanggo Dollar US   CFC frangi Kanggo Bitcoin   CFC frangi Kanggo Yuan   CFC frangi Kanggo Yen  
Cape Verde Escudo (CVE):
Cape Verde Escudo Kanggo Rupee Indian   Cape Verde Escudo Kanggo Euro   Cape Verde Escudo Kanggo Dollar US   Cape Verde Escudo Kanggo Bitcoin   Cape Verde Escudo Kanggo Yuan   Cape Verde Escudo Kanggo Yen  
Chilean Unidad de Fomento (CLF):
Chilean Unidad de Fomento Kanggo Rupee Indian   Chilean Unidad de Fomento Kanggo Euro   Chilean Unidad de Fomento Kanggo Dollar US   Chilean Unidad de Fomento Kanggo Bitcoin   Chilean Unidad de Fomento Kanggo Yuan   Chilean Unidad de Fomento Kanggo Yen  
Cordoba Nicaraguan (NIO):
Cordoba Nicaraguan Kanggo Rupee Indian   Cordoba Nicaraguan Kanggo Euro   Cordoba Nicaraguan Kanggo Dollar US   Cordoba Nicaraguan Kanggo Bitcoin   Cordoba Nicaraguan Kanggo Yuan   Cordoba Nicaraguan Kanggo Yen  
Costa Rica titik (CRC):
Costa Rica titik Kanggo Rupee Indian   Costa Rica titik Kanggo Euro   Costa Rica titik Kanggo Dollar US   Costa Rica titik Kanggo Bitcoin   Costa Rica titik Kanggo Yuan   Costa Rica titik Kanggo Yen  
Croatian kuna (HRK):
Croatian kuna Kanggo Rupee Indian   Croatian kuna Kanggo Euro   Croatian kuna Kanggo Dollar US   Croatian kuna Kanggo Bitcoin   Croatian kuna Kanggo Yuan   Croatian kuna Kanggo Yen  
DRAM Armenian (AMD):
DRAM Armenian Kanggo Rupee Indian   DRAM Armenian Kanggo Euro   DRAM Armenian Kanggo Dollar US   DRAM Armenian Kanggo Bitcoin   DRAM Armenian Kanggo Yuan   DRAM Armenian Kanggo Yen  
Dalasi gambian (GMD):
Dalasi gambian Kanggo Rupee Indian   Dalasi gambian Kanggo Euro   Dalasi gambian Kanggo Dollar US   Dalasi gambian Kanggo Bitcoin   Dalasi gambian Kanggo Yuan   Dalasi gambian Kanggo Yen  
Denar Macedonian (MKD):
Denar Macedonian Kanggo Rupee Indian   Denar Macedonian Kanggo Euro   Denar Macedonian Kanggo Dollar US   Denar Macedonian Kanggo Bitcoin   Denar Macedonian Kanggo Yuan   Denar Macedonian Kanggo Yen  
Dinar Aljazair (DZD):
Dinar Aljazair Kanggo Rupee Indian   Dinar Aljazair Kanggo Euro   Dinar Aljazair Kanggo Dollar US   Dinar Aljazair Kanggo Bitcoin   Dinar Aljazair Kanggo Yuan   Dinar Aljazair Kanggo Yen  
Dinar Irak (IQD):
Dinar Irak Kanggo Rupee Indian   Dinar Irak Kanggo Euro   Dinar Irak Kanggo Dollar US   Dinar Irak Kanggo Bitcoin   Dinar Irak Kanggo Yuan   Dinar Irak Kanggo Yen  
Dinar Kuwaiti (KWD):
Dinar Kuwaiti Kanggo Rupee Indian   Dinar Kuwaiti Kanggo Euro   Dinar Kuwaiti Kanggo Dollar US   Dinar Kuwaiti Kanggo Bitcoin   Dinar Kuwaiti Kanggo Yuan   Dinar Kuwaiti Kanggo Yen  
Dinar Libyan (LYD):
Dinar Libyan Kanggo Rupee Indian   Dinar Libyan Kanggo Euro   Dinar Libyan Kanggo Dollar US   Dinar Libyan Kanggo Bitcoin   Dinar Libyan Kanggo Yuan   Dinar Libyan Kanggo Yen  
Dinar Serbia (RSD):
Dinar Serbia Kanggo Rupee Indian   Dinar Serbia Kanggo Euro   Dinar Serbia Kanggo Dollar US   Dinar Serbia Kanggo Bitcoin   Dinar Serbia Kanggo Yuan   Dinar Serbia Kanggo Yen  
Dinar Tunisian (TND):
Dinar Tunisian Kanggo Rupee Indian   Dinar Tunisian Kanggo Euro   Dinar Tunisian Kanggo Dollar US   Dinar Tunisian Kanggo Bitcoin   Dinar Tunisian Kanggo Yuan   Dinar Tunisian Kanggo Yen  
Dirhami Moroccan (MAD):
Dirhami Moroccan Kanggo Rupee Indian   Dirhami Moroccan Kanggo Euro   Dirhami Moroccan Kanggo Dollar US   Dirhami Moroccan Kanggo Bitcoin   Dirhami Moroccan Kanggo Yuan   Dirhami Moroccan Kanggo Yen  
Djibouti frangi (DJF):
Djibouti frangi Kanggo Rupee Indian   Djibouti frangi Kanggo Euro   Djibouti frangi Kanggo Dollar US   Djibouti frangi Kanggo Bitcoin   Djibouti frangi Kanggo Yuan   Djibouti frangi Kanggo Yen  
Dolar Singapura Hungarian (HUF):
Dolar Singapura Hungarian Kanggo Rupee Indian   Dolar Singapura Hungarian Kanggo Euro   Dolar Singapura Hungarian Kanggo Dollar US   Dolar Singapura Hungarian Kanggo Bitcoin   Dolar Singapura Hungarian Kanggo Yuan   Dolar Singapura Hungarian Kanggo Yen  
Dollar Australia (AUD):
Dollar Australia Kanggo Rupee Indian   Dollar Australia Kanggo Euro   Dollar Australia Kanggo Dollar US   Dollar Australia Kanggo Bitcoin   Dollar Australia Kanggo Yuan   Dollar Australia Kanggo Yen  
Dollar Bahaman (BSD):
Dollar Bahaman Kanggo Rupee Indian   Dollar Bahaman Kanggo Euro   Dollar Bahaman Kanggo Dollar US   Dollar Bahaman Kanggo Bitcoin   Dollar Bahaman Kanggo Yuan   Dollar Bahaman Kanggo Yen  
Dollar Barbados (BBD):
Dollar Barbados Kanggo Rupee Indian   Dollar Barbados Kanggo Euro   Dollar Barbados Kanggo Dollar US   Dollar Barbados Kanggo Bitcoin   Dollar Barbados Kanggo Yuan   Dollar Barbados Kanggo Yen  
Dollar Bermuda (BMD):
Dollar Bermuda Kanggo Rupee Indian   Dollar Bermuda Kanggo Euro   Dollar Bermuda Kanggo Dollar US   Dollar Bermuda Kanggo Bitcoin   Dollar Bermuda Kanggo Yuan   Dollar Bermuda Kanggo Yen  
Dollar Canadian (CAD):
Dollar Canadian Kanggo Rupee Indian   Dollar Canadian Kanggo Euro   Dollar Canadian Kanggo Dollar US   Dollar Canadian Kanggo Bitcoin   Dollar Canadian Kanggo Yuan   Dollar Canadian Kanggo Yen  
Dollar Fiji (FJD):
Dollar Fiji Kanggo Rupee Indian   Dollar Fiji Kanggo Euro   Dollar Fiji Kanggo Dollar US   Dollar Fiji Kanggo Bitcoin   Dollar Fiji Kanggo Yuan   Dollar Fiji Kanggo Yen  
Dollar Guyana (GYD):
Dollar Guyana Kanggo Rupee Indian   Dollar Guyana Kanggo Euro   Dollar Guyana Kanggo Dollar US   Dollar Guyana Kanggo Bitcoin   Dollar Guyana Kanggo Yuan   Dollar Guyana Kanggo Yen  
Dollar Hong Kong (HKD):
Dollar Hong Kong Kanggo Rupee Indian   Dollar Hong Kong Kanggo Euro   Dollar Hong Kong Kanggo Dollar US   Dollar Hong Kong Kanggo Bitcoin   Dollar Hong Kong Kanggo Yuan   Dollar Hong Kong Kanggo Yen  
Dollar Jamaican (JMD):
Dollar Jamaican Kanggo Rupee Indian   Dollar Jamaican Kanggo Euro   Dollar Jamaican Kanggo Dollar US   Dollar Jamaican Kanggo Bitcoin   Dollar Jamaican Kanggo Yuan   Dollar Jamaican Kanggo Yen  
Dollar Karibia Timur (XCD):
Dollar Karibia Timur Kanggo Rupee Indian   Dollar Karibia Timur Kanggo Euro   Dollar Karibia Timur Kanggo Dollar US   Dollar Karibia Timur Kanggo Bitcoin   Dollar Karibia Timur Kanggo Yuan   Dollar Karibia Timur Kanggo Yen  
Dollar Kepulauan Cayman (KYD):
Dollar Kepulauan Cayman Kanggo Rupee Indian   Dollar Kepulauan Cayman Kanggo Euro   Dollar Kepulauan Cayman Kanggo Dollar US   Dollar Kepulauan Cayman Kanggo Bitcoin   Dollar Kepulauan Cayman Kanggo Yuan   Dollar Kepulauan Cayman Kanggo Yen  
Dollar Kepulauan Solomon (SBD):
Dollar Kepulauan Solomon Kanggo Rupee Indian   Dollar Kepulauan Solomon Kanggo Euro   Dollar Kepulauan Solomon Kanggo Dollar US   Dollar Kepulauan Solomon Kanggo Bitcoin   Dollar Kepulauan Solomon Kanggo Yuan   Dollar Kepulauan Solomon Kanggo Yen  
Dollar Liberia (LRD):
Dollar Liberia Kanggo Rupee Indian   Dollar Liberia Kanggo Euro   Dollar Liberia Kanggo Dollar US   Dollar Liberia Kanggo Bitcoin   Dollar Liberia Kanggo Yuan   Dollar Liberia Kanggo Yen  
Dollar Namibian (NAD):
Dollar Namibian Kanggo Rupee Indian   Dollar Namibian Kanggo Euro   Dollar Namibian Kanggo Dollar US   Dollar Namibian Kanggo Bitcoin   Dollar Namibian Kanggo Yuan   Dollar Namibian Kanggo Yen  
Dollar Singapore (SGD):
Dollar Singapore Kanggo Rupee Indian   Dollar Singapore Kanggo Euro   Dollar Singapore Kanggo Dollar US   Dollar Singapore Kanggo Bitcoin   Dollar Singapore Kanggo Yuan   Dollar Singapore Kanggo Yen  
Dollar Suriname (SRD):
Dollar Suriname Kanggo Rupee Indian   Dollar Suriname Kanggo Euro   Dollar Suriname Kanggo Dollar US   Dollar Suriname Kanggo Bitcoin   Dollar Suriname Kanggo Yuan   Dollar Suriname Kanggo Yen  
Dollar Zimbabwe (ZWL):
Dollar Zimbabwe Kanggo Rupee Indian   Dollar Zimbabwe Kanggo Euro   Dollar Zimbabwe Kanggo Dollar US   Dollar Zimbabwe Kanggo Bitcoin   Dollar Zimbabwe Kanggo Yuan   Dollar Zimbabwe Kanggo Yen  
Etiopian birr (ETB):
Etiopian birr Kanggo Rupee Indian   Etiopian birr Kanggo Euro   Etiopian birr Kanggo Dollar US   Etiopian birr Kanggo Bitcoin   Etiopian birr Kanggo Yuan   Etiopian birr Kanggo Yen  
Florin Aruban (AWG):
Florin Aruban Kanggo Rupee Indian   Florin Aruban Kanggo Euro   Florin Aruban Kanggo Dollar US   Florin Aruban Kanggo Bitcoin   Florin Aruban Kanggo Yuan   Florin Aruban Kanggo Yen  
Frangi Comoran (KMF):
Frangi Comoran Kanggo Rupee Indian   Frangi Comoran Kanggo Euro   Frangi Comoran Kanggo Dollar US   Frangi Comoran Kanggo Bitcoin   Frangi Comoran Kanggo Yuan   Frangi Comoran Kanggo Yen  
Frangi Congolese (CDF):
Frangi Congolese Kanggo Rupee Indian   Frangi Congolese Kanggo Euro   Frangi Congolese Kanggo Dollar US   Frangi Congolese Kanggo Bitcoin   Frangi Congolese Kanggo Yuan   Frangi Congolese Kanggo Yen  
Frangi French Pacific (XPF):
Frangi French Pacific Kanggo Rupee Indian   Frangi French Pacific Kanggo Euro   Frangi French Pacific Kanggo Dollar US   Frangi French Pacific Kanggo Bitcoin   Frangi French Pacific Kanggo Yuan   Frangi French Pacific Kanggo Yen  
Frangi Rwandan (RWF):
Frangi Rwandan Kanggo Rupee Indian   Frangi Rwandan Kanggo Euro   Frangi Rwandan Kanggo Dollar US   Frangi Rwandan Kanggo Bitcoin   Frangi Rwandan Kanggo Yuan   Frangi Rwandan Kanggo Yen  
Frangi Swiss (CHF):
Frangi Swiss Kanggo Rupee Indian   Frangi Swiss Kanggo Euro   Frangi Swiss Kanggo Dollar US   Frangi Swiss Kanggo Bitcoin   Frangi Swiss Kanggo Yuan   Frangi Swiss Kanggo Yen  
Georgian lari (GEL):
Georgian lari Kanggo Rupee Indian   Georgian lari Kanggo Euro   Georgian lari Kanggo Dollar US   Georgian lari Kanggo Bitcoin   Georgian lari Kanggo Yuan   Georgian lari Kanggo Yen  
Ghanan cedi (GHS):
Ghanan cedi Kanggo Rupee Indian   Ghanan cedi Kanggo Euro   Ghanan cedi Kanggo Dollar US   Ghanan cedi Kanggo Bitcoin   Ghanan cedi Kanggo Yuan   Ghanan cedi Kanggo Yen  
Gibraltar pound (GIP):
Gibraltar pound Kanggo Rupee Indian   Gibraltar pound Kanggo Euro   Gibraltar pound Kanggo Dollar US   Gibraltar pound Kanggo Bitcoin   Gibraltar pound Kanggo Yuan   Gibraltar pound Kanggo Yen  
Gourde Haitian (HTG):
Gourde Haitian Kanggo Rupee Indian   Gourde Haitian Kanggo Euro   Gourde Haitian Kanggo Dollar US   Gourde Haitian Kanggo Bitcoin   Gourde Haitian Kanggo Yuan   Gourde Haitian Kanggo Yen  
Guarani (PYG):
Guarani Kanggo Rupee Indian   Guarani Kanggo Euro   Guarani Kanggo Dollar US   Guarani Kanggo Bitcoin   Guarani Kanggo Yuan   Guarani Kanggo Yen  
Guernsey pound (GGP):
Guernsey pound Kanggo Rupee Indian   Guernsey pound Kanggo Euro   Guernsey pound Kanggo Dollar US   Guernsey pound Kanggo Bitcoin   Guernsey pound Kanggo Yuan   Guernsey pound Kanggo Yen  
Guinea frangi (GNF):
Guinea frangi Kanggo Rupee Indian   Guinea frangi Kanggo Euro   Guinea frangi Kanggo Dollar US   Guinea frangi Kanggo Bitcoin   Guinea frangi Kanggo Yuan   Guinea frangi Kanggo Yen  
Gulden Antilliaanse (ANG):
Gulden Antilliaanse Kanggo Rupee Indian   Gulden Antilliaanse Kanggo Euro   Gulden Antilliaanse Kanggo Dollar US   Gulden Antilliaanse Kanggo Bitcoin   Gulden Antilliaanse Kanggo Yuan   Gulden Antilliaanse Kanggo Yen  
Honduran Lempira (HNL):
Honduran Lempira Kanggo Rupee Indian   Honduran Lempira Kanggo Euro   Honduran Lempira Kanggo Dollar US   Honduran Lempira Kanggo Bitcoin   Honduran Lempira Kanggo Yuan   Honduran Lempira Kanggo Yen  
Hryvnia (UAH):
Hryvnia Kanggo Rupee Indian   Hryvnia Kanggo Euro   Hryvnia Kanggo Dollar US   Hryvnia Kanggo Bitcoin   Hryvnia Kanggo Yuan   Hryvnia Kanggo Yen  
Iceland krone (ISK):
Iceland krone Kanggo Rupee Indian   Iceland krone Kanggo Euro   Iceland krone Kanggo Dollar US   Iceland krone Kanggo Bitcoin   Iceland krone Kanggo Yuan   Iceland krone Kanggo Yen  
Jersey pound (JEP):
Jersey pound Kanggo Rupee Indian   Jersey pound Kanggo Euro   Jersey pound Kanggo Dollar US   Jersey pound Kanggo Bitcoin   Jersey pound Kanggo Yuan   Jersey pound Kanggo Yen  
Jordan dinar (JOD):
Jordan dinar Kanggo Rupee Indian   Jordan dinar Kanggo Euro   Jordan dinar Kanggo Dollar US   Jordan dinar Kanggo Bitcoin   Jordan dinar Kanggo Yuan   Jordan dinar Kanggo Yen  
Kazakhstani Tenge (KZT):
Kazakhstani Tenge Kanggo Rupee Indian   Kazakhstani Tenge Kanggo Euro   Kazakhstani Tenge Kanggo Dollar US   Kazakhstani Tenge Kanggo Bitcoin   Kazakhstani Tenge Kanggo Yuan   Kazakhstani Tenge Kanggo Yen  
Kenya shilling (KES):
Kenya shilling Kanggo Rupee Indian   Kenya shilling Kanggo Euro   Kenya shilling Kanggo Dollar US   Kenya shilling Kanggo Bitcoin   Kenya shilling Kanggo Yuan   Kenya shilling Kanggo Yen  
Kina (PGK):
Kina Kanggo Rupee Indian   Kina Kanggo Euro   Kina Kanggo Dollar US   Kina Kanggo Bitcoin   Kina Kanggo Yuan   Kina Kanggo Yen  
Koruna Ceko (CZK):
Koruna Ceko Kanggo Rupee Indian   Koruna Ceko Kanggo Euro   Koruna Ceko Kanggo Dollar US   Koruna Ceko Kanggo Bitcoin   Koruna Ceko Kanggo Yuan   Koruna Ceko Kanggo Yen  
Krona Swedia (SEK):
Krona Swedia Kanggo Rupee Indian   Krona Swedia Kanggo Euro   Krona Swedia Kanggo Dollar US   Krona Swedia Kanggo Bitcoin   Krona Swedia Kanggo Yuan   Krona Swedia Kanggo Yen  
Krone Norwegian (NOK):
Krone Norwegian Kanggo Rupee Indian   Krone Norwegian Kanggo Euro   Krone Norwegian Kanggo Dollar US   Krone Norwegian Kanggo Bitcoin   Krone Norwegian Kanggo Yuan   Krone Norwegian Kanggo Yen  
Kruunuissa Estonian (EEK):
Kruunuissa Estonian Kanggo Rupee Indian   Kruunuissa Estonian Kanggo Euro   Kruunuissa Estonian Kanggo Dollar US   Kruunuissa Estonian Kanggo Bitcoin   Kruunuissa Estonian Kanggo Yuan   Kruunuissa Estonian Kanggo Yen  
Kwacha Zambia (ZMK):
Kwacha Zambia Kanggo Rupee Indian   Kwacha Zambia Kanggo Euro   Kwacha Zambia Kanggo Dollar US   Kwacha Zambia Kanggo Bitcoin   Kwacha Zambia Kanggo Yuan   Kwacha Zambia Kanggo Yen  
Kwacha Zambia (ZMW):
Kwacha Zambia Kanggo Rupee Indian   Kwacha Zambia Kanggo Euro   Kwacha Zambia Kanggo Dollar US   Kwacha Zambia Kanggo Bitcoin   Kwacha Zambia Kanggo Yuan   Kwacha Zambia Kanggo Yen  
Kwanza (AOA):
Kwanza Kanggo Rupee Indian   Kwanza Kanggo Euro   Kwanza Kanggo Dollar US   Kwanza Kanggo Bitcoin   Kwanza Kanggo Yuan   Kwanza Kanggo Yen  
Kyat Burmese (MMK):
Kyat Burmese Kanggo Rupee Indian   Kyat Burmese Kanggo Euro   Kyat Burmese Kanggo Dollar US   Kyat Burmese Kanggo Bitcoin   Kyat Burmese Kanggo Yuan   Kyat Burmese Kanggo Yen  
Lao kip (LAK):
Lao kip Kanggo Rupee Indian   Lao kip Kanggo Euro   Lao kip Kanggo Dollar US   Lao kip Kanggo Bitcoin   Lao kip Kanggo Yuan   Lao kip Kanggo Yen  
Latvian lat (LVL):
Latvian lat Kanggo Rupee Indian   Latvian lat Kanggo Euro   Latvian lat Kanggo Dollar US   Latvian lat Kanggo Bitcoin   Latvian lat Kanggo Yuan   Latvian lat Kanggo Yen  
Lek Albanian (ALL):
Lek Albanian Kanggo Rupee Indian   Lek Albanian Kanggo Euro   Lek Albanian Kanggo Dollar US   Lek Albanian Kanggo Bitcoin   Lek Albanian Kanggo Yuan   Lek Albanian Kanggo Yen  
Leone (SLL):
Leone Kanggo Rupee Indian   Leone Kanggo Euro   Leone Kanggo Dollar US   Leone Kanggo Bitcoin   Leone Kanggo Yuan   Leone Kanggo Yen  
Leu Moldova (MDL):
Leu Moldova Kanggo Rupee Indian   Leu Moldova Kanggo Euro   Leu Moldova Kanggo Dollar US   Leu Moldova Kanggo Bitcoin   Leu Moldova Kanggo Yuan   Leu Moldova Kanggo Yen  
Leu Romania (RON):
Leu Romania Kanggo Rupee Indian   Leu Romania Kanggo Euro   Leu Romania Kanggo Dollar US   Leu Romania Kanggo Bitcoin   Leu Romania Kanggo Yuan   Leu Romania Kanggo Yen  
Lev Bulgarian (BGN):
Lev Bulgarian Kanggo Rupee Indian   Lev Bulgarian Kanggo Euro   Lev Bulgarian Kanggo Dollar US   Lev Bulgarian Kanggo Bitcoin   Lev Bulgarian Kanggo Yuan   Lev Bulgarian Kanggo Yen  
Lilangeni (SZL):
Lilangeni Kanggo Rupee Indian   Lilangeni Kanggo Euro   Lilangeni Kanggo Dollar US   Lilangeni Kanggo Bitcoin   Lilangeni Kanggo Yuan   Lilangeni Kanggo Yen  
Lira Malta (MTL):
Lira Malta Kanggo Rupee Indian   Lira Malta Kanggo Euro   Lira Malta Kanggo Dollar US   Lira Malta Kanggo Bitcoin   Lira Malta Kanggo Yuan   Lira Malta Kanggo Yen  
Lira Turki Anyar (TRY):
Lira Turki Anyar Kanggo Rupee Indian   Lira Turki Anyar Kanggo Euro   Lira Turki Anyar Kanggo Dollar US   Lira Turki Anyar Kanggo Bitcoin   Lira Turki Anyar Kanggo Yuan   Lira Turki Anyar Kanggo Yen  
Litas Lithuanian (LTL):
Litas Lithuanian Kanggo Rupee Indian   Litas Lithuanian Kanggo Euro   Litas Lithuanian Kanggo Dollar US   Litas Lithuanian Kanggo Bitcoin   Litas Lithuanian Kanggo Yuan   Litas Lithuanian Kanggo Yen  
Loti (LSL):
Loti Kanggo Rupee Indian   Loti Kanggo Euro   Loti Kanggo Dollar US   Loti Kanggo Bitcoin   Loti Kanggo Yuan   Loti Kanggo Yen  
Makutha Danish (DKK):
Makutha Danish Kanggo Rupee Indian   Makutha Danish Kanggo Euro   Makutha Danish Kanggo Dollar US   Makutha Danish Kanggo Bitcoin   Makutha Danish Kanggo Yuan   Makutha Danish Kanggo Yen  
Malawi Kwacha (MWK):
Malawi Kwacha Kanggo Rupee Indian   Malawi Kwacha Kanggo Euro   Malawi Kwacha Kanggo Dollar US   Malawi Kwacha Kanggo Bitcoin   Malawi Kwacha Kanggo Yuan   Malawi Kwacha Kanggo Yen  
Malaysin ringgit (MYR):
Malaysin ringgit Kanggo Rupee Indian   Malaysin ringgit Kanggo Euro   Malaysin ringgit Kanggo Dollar US   Malaysin ringgit Kanggo Bitcoin   Malaysin ringgit Kanggo Yuan   Malaysin ringgit Kanggo Yen  
Manat Azerbaijani (AZN):
Manat Azerbaijani Kanggo Rupee Indian   Manat Azerbaijani Kanggo Euro   Manat Azerbaijani Kanggo Dollar US   Manat Azerbaijani Kanggo Bitcoin   Manat Azerbaijani Kanggo Yuan   Manat Azerbaijani Kanggo Yen  
Manx punta (IMP):
Manx punta Kanggo Rupee Indian   Manx punta Kanggo Euro   Manx punta Kanggo Dollar US   Manx punta Kanggo Bitcoin   Manx punta Kanggo Yuan   Manx punta Kanggo Yen  
Mauritiuksen rupia (MUR):
Mauritiuksen rupia Kanggo Rupee Indian   Mauritiuksen rupia Kanggo Euro   Mauritiuksen rupia Kanggo Dollar US   Mauritiuksen rupia Kanggo Bitcoin   Mauritiuksen rupia Kanggo Yuan   Mauritiuksen rupia Kanggo Yen  
Metical Mozambik (MZN):
Metical Mozambik Kanggo Rupee Indian   Metical Mozambik Kanggo Euro   Metical Mozambik Kanggo Dollar US   Metical Mozambik Kanggo Bitcoin   Metical Mozambik Kanggo Yuan   Metical Mozambik Kanggo Yen  
Mexican peso (MXN):
Mexican peso Kanggo Rupee Indian   Mexican peso Kanggo Euro   Mexican peso Kanggo Dollar US   Mexican peso Kanggo Bitcoin   Mexican peso Kanggo Yuan   Mexican peso Kanggo Yen  
Mongolian Tugrik (MNT):
Mongolian Tugrik Kanggo Rupee Indian   Mongolian Tugrik Kanggo Euro   Mongolian Tugrik Kanggo Dollar US   Mongolian Tugrik Kanggo Bitcoin   Mongolian Tugrik Kanggo Yuan   Mongolian Tugrik Kanggo Yen  
Naira Nigerian (NGN):
Naira Nigerian Kanggo Rupee Indian   Naira Nigerian Kanggo Euro   Naira Nigerian Kanggo Dollar US   Naira Nigerian Kanggo Bitcoin   Naira Nigerian Kanggo Yuan   Naira Nigerian Kanggo Yen  
Nakfa (ERN):
Nakfa Kanggo Rupee Indian   Nakfa Kanggo Euro   Nakfa Kanggo Dollar US   Nakfa Kanggo Bitcoin   Nakfa Kanggo Yuan   Nakfa Kanggo Yen  
New Zealand dollar (NZD):
New Zealand dollar Kanggo Rupee Indian   New Zealand dollar Kanggo Euro   New Zealand dollar Kanggo Dollar US   New Zealand dollar Kanggo Bitcoin   New Zealand dollar Kanggo Yuan   New Zealand dollar Kanggo Yen  
Nyata Brasil (BRL):
Nyata Brasil Kanggo Rupee Indian   Nyata Brasil Kanggo Euro   Nyata Brasil Kanggo Dollar US   Nyata Brasil Kanggo Bitcoin   Nyata Brasil Kanggo Yuan   Nyata Brasil Kanggo Yen  
Ouguiya Mauritanian (MRO):
Ouguiya Mauritanian Kanggo Rupee Indian   Ouguiya Mauritanian Kanggo Euro   Ouguiya Mauritanian Kanggo Dollar US   Ouguiya Mauritanian Kanggo Bitcoin   Ouguiya Mauritanian Kanggo Yuan   Ouguiya Mauritanian Kanggo Yen  
Pa`anga (TOP):
Pa`anga Kanggo Rupee Indian   Pa`anga Kanggo Euro   Pa`anga Kanggo Dollar US   Pa`anga Kanggo Bitcoin   Pa`anga Kanggo Yuan   Pa`anga Kanggo Yen  
Pakistan rupee (PKR):
Pakistan rupee Kanggo Rupee Indian   Pakistan rupee Kanggo Euro   Pakistan rupee Kanggo Dollar US   Pakistan rupee Kanggo Bitcoin   Pakistan rupee Kanggo Yuan   Pakistan rupee Kanggo Yen  
Pataca Macanese (MOP):
Pataca Macanese Kanggo Rupee Indian   Pataca Macanese Kanggo Euro   Pataca Macanese Kanggo Dollar US   Pataca Macanese Kanggo Bitcoin   Pataca Macanese Kanggo Yuan   Pataca Macanese Kanggo Yen  
Peru nuevo sol (PEN):
Peru nuevo sol Kanggo Rupee Indian   Peru nuevo sol Kanggo Euro   Peru nuevo sol Kanggo Dollar US   Peru nuevo sol Kanggo Bitcoin   Peru nuevo sol Kanggo Yuan   Peru nuevo sol Kanggo Yen  
Peso Argentina (ARS):
Peso Argentina Kanggo Rupee Indian   Peso Argentina Kanggo Euro   Peso Argentina Kanggo Dollar US   Peso Argentina Kanggo Bitcoin   Peso Argentina Kanggo Yuan   Peso Argentina Kanggo Yen  
Peso Chilean (CLP):
Peso Chilean Kanggo Rupee Indian   Peso Chilean Kanggo Euro   Peso Chilean Kanggo Dollar US   Peso Chilean Kanggo Bitcoin   Peso Chilean Kanggo Yuan   Peso Chilean Kanggo Yen  
Peso Dominika (DOP):
Peso Dominika Kanggo Rupee Indian   Peso Dominika Kanggo Euro   Peso Dominika Kanggo Dollar US   Peso Dominika Kanggo Bitcoin   Peso Dominika Kanggo Yuan   Peso Dominika Kanggo Yen  
Peso Kolombia (COP):
Peso Kolombia Kanggo Rupee Indian   Peso Kolombia Kanggo Euro   Peso Kolombia Kanggo Dollar US   Peso Kolombia Kanggo Bitcoin   Peso Kolombia Kanggo Yuan   Peso Kolombia Kanggo Yen  
Peso Kuuban (CUP):
Peso Kuuban Kanggo Rupee Indian   Peso Kuuban Kanggo Euro   Peso Kuuban Kanggo Dollar US   Peso Kuuban Kanggo Bitcoin   Peso Kuuban Kanggo Yuan   Peso Kuuban Kanggo Yen  
Peso Uruguayan (UYU):
Peso Uruguayan Kanggo Rupee Indian   Peso Uruguayan Kanggo Euro   Peso Uruguayan Kanggo Dollar US   Peso Uruguayan Kanggo Bitcoin   Peso Uruguayan Kanggo Yuan   Peso Uruguayan Kanggo Yen  
Philippines peso (PHP):
Philippines peso Kanggo Rupee Indian   Philippines peso Kanggo Euro   Philippines peso Kanggo Dollar US   Philippines peso Kanggo Bitcoin   Philippines peso Kanggo Yuan   Philippines peso Kanggo Yen  
Pound Kepulauan Falkland (FKP):
Pound Kepulauan Falkland Kanggo Rupee Indian   Pound Kepulauan Falkland Kanggo Euro   Pound Kepulauan Falkland Kanggo Dollar US   Pound Kepulauan Falkland Kanggo Bitcoin   Pound Kepulauan Falkland Kanggo Yuan   Pound Kepulauan Falkland Kanggo Yen  
Pound Lebanese (LBP):
Pound Lebanese Kanggo Rupee Indian   Pound Lebanese Kanggo Euro   Pound Lebanese Kanggo Dollar US   Pound Lebanese Kanggo Bitcoin   Pound Lebanese Kanggo Yuan   Pound Lebanese Kanggo Yen  
Pound Mesir (EGP):
Pound Mesir Kanggo Rupee Indian   Pound Mesir Kanggo Euro   Pound Mesir Kanggo Dollar US   Pound Mesir Kanggo Bitcoin   Pound Mesir Kanggo Yuan   Pound Mesir Kanggo Yen  
Pound Sudanese (SDG):
Pound Sudanese Kanggo Rupee Indian   Pound Sudanese Kanggo Euro   Pound Sudanese Kanggo Dollar US   Pound Sudanese Kanggo Bitcoin   Pound Sudanese Kanggo Yuan   Pound Sudanese Kanggo Yen  
Pound Syrian (SYP):
Pound Syrian Kanggo Rupee Indian   Pound Syrian Kanggo Euro   Pound Syrian Kanggo Dollar US   Pound Syrian Kanggo Bitcoin   Pound Syrian Kanggo Yuan   Pound Syrian Kanggo Yen  
Pound sterling (GBP):
Pound sterling Kanggo Rupee Indian   Pound sterling Kanggo Euro   Pound sterling Kanggo Dollar US   Pound sterling Kanggo Bitcoin   Pound sterling Kanggo Yuan   Pound sterling Kanggo Yen  
Quetzal Guatemalan (GTQ):
Quetzal Guatemalan Kanggo Rupee Indian   Quetzal Guatemalan Kanggo Euro   Quetzal Guatemalan Kanggo Dollar US   Quetzal Guatemalan Kanggo Bitcoin   Quetzal Guatemalan Kanggo Yuan   Quetzal Guatemalan Kanggo Yen  
Rand (ZAR):
Rand Kanggo Rupee Indian   Rand Kanggo Euro   Rand Kanggo Dollar US   Rand Kanggo Bitcoin   Rand Kanggo Yuan   Rand Kanggo Yen  
Rial Iranian (IRR):
Rial Iranian Kanggo Rupee Indian   Rial Iranian Kanggo Euro   Rial Iranian Kanggo Dollar US   Rial Iranian Kanggo Bitcoin   Rial Iranian Kanggo Yuan   Rial Iranian Kanggo Yen  
Rial Jemenin (YER):
Rial Jemenin Kanggo Rupee Indian   Rial Jemenin Kanggo Euro   Rial Jemenin Kanggo Dollar US   Rial Jemenin Kanggo Bitcoin   Rial Jemenin Kanggo Yuan   Rial Jemenin Kanggo Yen  
Rial Omanin (OMR):
Rial Omanin Kanggo Rupee Indian   Rial Omanin Kanggo Euro   Rial Omanin Kanggo Dollar US   Rial Omanin Kanggo Bitcoin   Rial Omanin Kanggo Yuan   Rial Omanin Kanggo Yen  
Riel Kamboja (KHR):
Riel Kamboja Kanggo Rupee Indian   Riel Kamboja Kanggo Euro   Riel Kamboja Kanggo Dollar US   Riel Kamboja Kanggo Bitcoin   Riel Kamboja Kanggo Yuan   Riel Kamboja Kanggo Yen  
Riyal Qatari (QAR):
Riyal Qatari Kanggo Rupee Indian   Riyal Qatari Kanggo Euro   Riyal Qatari Kanggo Dollar US   Riyal Qatari Kanggo Bitcoin   Riyal Qatari Kanggo Yuan   Riyal Qatari Kanggo Yen  
Riyal Saudi (SAR):
Riyal Saudi Kanggo Rupee Indian   Riyal Saudi Kanggo Euro   Riyal Saudi Kanggo Dollar US   Riyal Saudi Kanggo Bitcoin   Riyal Saudi Kanggo Yuan   Riyal Saudi Kanggo Yen  
Ruble Belarusian (BYN):
Ruble Belarusian Kanggo Rupee Indian   Ruble Belarusian Kanggo Euro   Ruble Belarusian Kanggo Dollar US   Ruble Belarusian Kanggo Bitcoin   Ruble Belarusian Kanggo Yuan   Ruble Belarusian Kanggo Yen  
Ruble Rusian (RUB):
Ruble Rusian Kanggo Rupee Indian   Ruble Rusian Kanggo Euro   Ruble Rusian Kanggo Dollar US   Ruble Rusian Kanggo Bitcoin   Ruble Rusian Kanggo Yuan   Ruble Rusian Kanggo Yen  
Rufiyaa Maldivian (MVR):
Rufiyaa Maldivian Kanggo Rupee Indian   Rufiyaa Maldivian Kanggo Euro   Rufiyaa Maldivian Kanggo Dollar US   Rufiyaa Maldivian Kanggo Bitcoin   Rufiyaa Maldivian Kanggo Yuan   Rufiyaa Maldivian Kanggo Yen  
Rupee Nepalese (NPR):
Rupee Nepalese Kanggo Rupee Indian   Rupee Nepalese Kanggo Euro   Rupee Nepalese Kanggo Dollar US   Rupee Nepalese Kanggo Bitcoin   Rupee Nepalese Kanggo Yuan   Rupee Nepalese Kanggo Yen  
Rupiah Indonesia (IDR):
Rupiah Indonesia Kanggo Rupee Indian   Rupiah Indonesia Kanggo Euro   Rupiah Indonesia Kanggo Dollar US   Rupiah Indonesia Kanggo Bitcoin   Rupiah Indonesia Kanggo Yuan   Rupiah Indonesia Kanggo Yen  
SDR (Special teken hak) (XDR):
SDR (Special teken hak) Kanggo Rupee Indian   SDR (Special teken hak) Kanggo Euro   SDR (Special teken hak) Kanggo Dollar US   SDR (Special teken hak) Kanggo Bitcoin   SDR (Special teken hak) Kanggo Yuan   SDR (Special teken hak) Kanggo Yen  
Saint Helena Pound (SHP):
Saint Helena Pound Kanggo Rupee Indian   Saint Helena Pound Kanggo Euro   Saint Helena Pound Kanggo Dollar US   Saint Helena Pound Kanggo Bitcoin   Saint Helena Pound Kanggo Yuan   Saint Helena Pound Kanggo Yen  
Sao Tome lan Principe Dobra (STD):
Sao Tome lan Principe Dobra Kanggo Rupee Indian   Sao Tome lan Principe Dobra Kanggo Euro   Sao Tome lan Principe Dobra Kanggo Dollar US   Sao Tome lan Principe Dobra Kanggo Bitcoin   Sao Tome lan Principe Dobra Kanggo Yuan   Sao Tome lan Principe Dobra Kanggo Yen  
Sekel anyar Israel (ILS):
Sekel anyar Israel Kanggo Rupee Indian   Sekel anyar Israel Kanggo Euro   Sekel anyar Israel Kanggo Dollar US   Sekel anyar Israel Kanggo Bitcoin   Sekel anyar Israel Kanggo Yuan   Sekel anyar Israel Kanggo Yen  
Seychelles rupee (SCR):
Seychelles rupee Kanggo Rupee Indian   Seychelles rupee Kanggo Euro   Seychelles rupee Kanggo Dollar US   Seychelles rupee Kanggo Bitcoin   Seychelles rupee Kanggo Yuan   Seychelles rupee Kanggo Yen  
Shilling Somali (SOS):
Shilling Somali Kanggo Rupee Indian   Shilling Somali Kanggo Euro   Shilling Somali Kanggo Dollar US   Shilling Somali Kanggo Bitcoin   Shilling Somali Kanggo Yuan   Shilling Somali Kanggo Yen  
Shilling Tanzanian (TZS):
Shilling Tanzanian Kanggo Rupee Indian   Shilling Tanzanian Kanggo Euro   Shilling Tanzanian Kanggo Dollar US   Shilling Tanzanian Kanggo Bitcoin   Shilling Tanzanian Kanggo Yuan   Shilling Tanzanian Kanggo Yen  
Som Kyrgyzstani (KGS):
Som Kyrgyzstani Kanggo Rupee Indian   Som Kyrgyzstani Kanggo Euro   Som Kyrgyzstani Kanggo Dollar US   Som Kyrgyzstani Kanggo Bitcoin   Som Kyrgyzstani Kanggo Yuan   Som Kyrgyzstani Kanggo Yen  
Somoni Tajikistani (TJS):
Somoni Tajikistani Kanggo Rupee Indian   Somoni Tajikistani Kanggo Euro   Somoni Tajikistani Kanggo Dollar US   Somoni Tajikistani Kanggo Bitcoin   Somoni Tajikistani Kanggo Yuan   Somoni Tajikistani Kanggo Yen  
Sri Lanka rupia (LKR):
Sri Lanka rupia Kanggo Rupee Indian   Sri Lanka rupia Kanggo Euro   Sri Lanka rupia Kanggo Dollar US   Sri Lanka rupia Kanggo Bitcoin   Sri Lanka rupia Kanggo Yuan   Sri Lanka rupia Kanggo Yen  
Taiwan dollar anyar (TWD):
Taiwan dollar anyar Kanggo Rupee Indian   Taiwan dollar anyar Kanggo Euro   Taiwan dollar anyar Kanggo Dollar US   Taiwan dollar anyar Kanggo Bitcoin   Taiwan dollar anyar Kanggo Yuan   Taiwan dollar anyar Kanggo Yen  
Tala (WST):
Tala Kanggo Rupee Indian   Tala Kanggo Euro   Tala Kanggo Dollar US   Tala Kanggo Bitcoin   Tala Kanggo Yuan   Tala Kanggo Yen  
Titik Salvadoran (SVC):
Titik Salvadoran Kanggo Rupee Indian   Titik Salvadoran Kanggo Euro   Titik Salvadoran Kanggo Dollar US   Titik Salvadoran Kanggo Bitcoin   Titik Salvadoran Kanggo Yuan   Titik Salvadoran Kanggo Yen  
Trinidad lan Tobago dollar (TTD):
Trinidad lan Tobago dollar Kanggo Rupee Indian   Trinidad lan Tobago dollar Kanggo Euro   Trinidad lan Tobago dollar Kanggo Dollar US   Trinidad lan Tobago dollar Kanggo Bitcoin   Trinidad lan Tobago dollar Kanggo Yuan   Trinidad lan Tobago dollar Kanggo Yen  
Turkmenistan Manat anyar (TMT):
Turkmenistan Manat anyar Kanggo Rupee Indian   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Euro   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Dollar US   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Bitcoin   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Yuan   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Yen  
UAE dirhamin (AED):
UAE dirhamin Kanggo Rupee Indian   UAE dirhamin Kanggo Euro   UAE dirhamin Kanggo Dollar US   UAE dirhamin Kanggo Bitcoin   UAE dirhamin Kanggo Yuan   UAE dirhamin Kanggo Yen  
Uganda shilling (UGX):
Uganda shilling Kanggo Rupee Indian   Uganda shilling Kanggo Euro   Uganda shilling Kanggo Dollar US   Uganda shilling Kanggo Bitcoin   Uganda shilling Kanggo Yuan   Uganda shilling Kanggo Yen  
Uzbekistan jumlah (UZS):
Uzbekistan jumlah Kanggo Rupee Indian   Uzbekistan jumlah Kanggo Euro   Uzbekistan jumlah Kanggo Dollar US   Uzbekistan jumlah Kanggo Bitcoin   Uzbekistan jumlah Kanggo Yuan   Uzbekistan jumlah Kanggo Yen  
Vanuatu Vatu (VUV):
Vanuatu Vatu Kanggo Rupee Indian   Vanuatu Vatu Kanggo Euro   Vanuatu Vatu Kanggo Dollar US   Vanuatu Vatu Kanggo Bitcoin   Vanuatu Vatu Kanggo Yuan   Vanuatu Vatu Kanggo Yen  
Venezuelan bolivar fuerte (VEF):
Venezuelan bolivar fuerte Kanggo Rupee Indian   Venezuelan bolivar fuerte Kanggo Euro   Venezuelan bolivar fuerte Kanggo Dollar US   Venezuelan bolivar fuerte Kanggo Bitcoin   Venezuelan bolivar fuerte Kanggo Yuan   Venezuelan bolivar fuerte Kanggo Yen  
Vietnamesse dong (VND):
Vietnamesse dong Kanggo Rupee Indian   Vietnamesse dong Kanggo Euro   Vietnamesse dong Kanggo Dollar US   Vietnamesse dong Kanggo Bitcoin   Vietnamesse dong Kanggo Yuan   Vietnamesse dong Kanggo Yen  
Won Korea Kidul (KRW):
Won Korea Kidul Kanggo Rupee Indian   Won Korea Kidul Kanggo Euro   Won Korea Kidul Kanggo Dollar US   Won Korea Kidul Kanggo Bitcoin   Won Korea Kidul Kanggo Yuan   Won Korea Kidul Kanggo Yen  
Won Korea Utara (KPW):
Won Korea Utara Kanggo Rupee Indian   Won Korea Utara Kanggo Euro   Won Korea Utara Kanggo Dollar US   Won Korea Utara Kanggo Bitcoin   Won Korea Utara Kanggo Yuan   Won Korea Utara Kanggo Yen  
Zloty Polandia (PLN):
Zloty Polandia Kanggo Rupee Indian   Zloty Polandia Kanggo Euro   Zloty Polandia Kanggo Dollar US   Zloty Polandia Kanggo Bitcoin   Zloty Polandia Kanggo Yuan   Zloty Polandia Kanggo Yen  


Currency converter, kurs kalkulator