Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Lembar Column ping

Lembar Column ping ngijini sampeyan kanggo ngetung subtracting (prabédan) saka rong nomer, nggunakake cara kolom suda, lan njaluk lembaran kolom ping.

Ketik nomer loro, subtrahend lan minuend.

minus