Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Lembar divisi Column

Lembar divisi Column ngijini sampeyan kanggo ngetung misahake (quotient) saka rong nomer, nggunakake cara divisi kolom, lan njaluk lembaran divisi kolom.

Ketik nomer loro, bahti lan divider.

dibagi dening