Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Body gajih persentasi kalkulator

Body wangun kalkulator ngijini sampeyan kanggo ngetung paramèter beda awak, kayata bobot becik, lemak awak lan awak persentasi lemak, bobot tanpa lemak, awak jinis wangun, metabolisme dasar, metabolisme bobot mundhut lan liyane. Iku ngétung adhedhasar jinis, umur, bobot, ukuran awak lan tingkat kegiatan.
Jinis:   
Bobot:
Dhuwur:
Age: Taun
Ngaso tingkat jantung:
Etang rata-rata saka 3-5 pangukuran nomer ngalahaken jantung saben menit ing esuk sawise turu ing amben.
Pinggang (ing titik thinnest):
Biasane, iki panggonan ndhuwur navel.
Pinggul (sisih palng):
Ombone Siku:
Babagan podo tangan kanggo lemah. Angkat tangan ngarep kanggo 90 jurusan supaya lengen Panjenengan sejajar lemah. Gunakake driji jempol lan forefinger tangan liyane lan ngukur jarak antarane balung. Ngukur jarak tangan (antarane driji jempol lan forefinger) karo ukuran kang ombone sikut Panjenengan.
Tingkat kegiatan:
Panjenengan tingkat kegiatan gaya urip.
Tujuan olahraga:
Panjenengan tujuan aktivitas olahraga.