Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Currency converter, kurs kalkulator

Rate Currency - konversi online sembarang itungan donya kanggo tingkat dina. Money rate alat tukar manca dina ing Banks Central kanggo 173 duit.
Bar nggunakake search
Convert
Utawa milih duit kanggo ngowahi
Ganti
Convert

Tukar World. Money rate.

Rupee India (INR):
Rupee India Kanggo Euro   Rupee India Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupee India Kanggo Bitcoin   Rupee India Kanggo Yuan   Rupee India Kanggo Yèn  
Euro (EUR):
Euro Kanggo Rupee India   Euro Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Euro Kanggo Bitcoin   Euro Kanggo Yuan   Euro Kanggo Yèn  
Dolar Amérikah Sarékat (USD):
Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Rupee India   Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Euro   Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Bitcoin   Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Yuan   Dolar Amérikah Sarékat Kanggo Yèn  
Bitcoin (BTC):
Bitcoin Kanggo Rupee India   Bitcoin Kanggo Euro   Bitcoin Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Bitcoin Kanggo Yuan   Bitcoin Kanggo Yèn  
Yuan (CNY):
Yuan Kanggo Rupee India   Yuan Kanggo Euro   Yuan Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Yuan Kanggo Bitcoin   Yuan Kanggo Yèn  
Yèn (JPY):
Yèn Kanggo Rupee India   Yèn Kanggo Euro   Yèn Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Yèn Kanggo Bitcoin   Yèn Kanggo Yuan  

Tukar. Kabeh Dolar donya.


1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) (XAU):
1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Rupee India   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Euro   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Bitcoin   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Yuan   1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik) Kanggo Yèn  
Afgani (AFN):
Afgani Kanggo Rupee India   Afgani Kanggo Euro   Afgani Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Afgani Kanggo Bitcoin   Afgani Kanggo Yuan   Afgani Kanggo Yèn  
Ariary (MGA):
Ariary Kanggo Rupee India   Ariary Kanggo Euro   Ariary Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Ariary Kanggo Bitcoin   Ariary Kanggo Yuan   Ariary Kanggo Yèn  
Baht (THB):
Baht Kanggo Rupee India   Baht Kanggo Euro   Baht Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Baht Kanggo Bitcoin   Baht Kanggo Yuan   Baht Kanggo Yèn  
Balboa (PAB):
Balboa Kanggo Rupee India   Balboa Kanggo Euro   Balboa Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Balboa Kanggo Bitcoin   Balboa Kanggo Yuan   Balboa Kanggo Yèn  
Birr (ETB):
Birr Kanggo Rupee India   Birr Kanggo Euro   Birr Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Birr Kanggo Bitcoin   Birr Kanggo Yuan   Birr Kanggo Yèn  
Boliviano (BOB):
Boliviano Kanggo Rupee India   Boliviano Kanggo Euro   Boliviano Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Boliviano Kanggo Bitcoin   Boliviano Kanggo Yuan   Boliviano Kanggo Yèn  
Bolívar (VEF):
Bolívar Kanggo Rupee India   Bolívar Kanggo Euro   Bolívar Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Bolívar Kanggo Bitcoin   Bolívar Kanggo Yuan   Bolívar Kanggo Yèn  
Cedi (GHS):
Cedi Kanggo Rupee India   Cedi Kanggo Euro   Cedi Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Cedi Kanggo Bitcoin   Cedi Kanggo Yuan   Cedi Kanggo Yèn  
Colon Costa Rica (CRC):
Colon Costa Rica Kanggo Rupee India   Colon Costa Rica Kanggo Euro   Colon Costa Rica Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Colon Costa Rica Kanggo Bitcoin   Colon Costa Rica Kanggo Yuan   Colon Costa Rica Kanggo Yèn  
Convertible Marks (BAM):
Convertible Marks Kanggo Rupee India   Convertible Marks Kanggo Euro   Convertible Marks Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Convertible Marks Kanggo Bitcoin   Convertible Marks Kanggo Yuan   Convertible Marks Kanggo Yèn  
Cordoba Oro (NIO):
Cordoba Oro Kanggo Rupee India   Cordoba Oro Kanggo Euro   Cordoba Oro Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Cordoba Oro Kanggo Bitcoin   Cordoba Oro Kanggo Yuan   Cordoba Oro Kanggo Yèn  
Dalasi (GMD):
Dalasi Kanggo Rupee India   Dalasi Kanggo Euro   Dalasi Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dalasi Kanggo Bitcoin   Dalasi Kanggo Yuan   Dalasi Kanggo Yèn  
Denar (MKD):
Denar Kanggo Rupee India   Denar Kanggo Euro   Denar Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Denar Kanggo Bitcoin   Denar Kanggo Yuan   Denar Kanggo Yèn  
Dinar Aljazair (DZD):
Dinar Aljazair Kanggo Rupee India   Dinar Aljazair Kanggo Euro   Dinar Aljazair Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Aljazair Kanggo Bitcoin   Dinar Aljazair Kanggo Yuan   Dinar Aljazair Kanggo Yèn  
Dinar Bahrain (BHD):
Dinar Bahrain Kanggo Rupee India   Dinar Bahrain Kanggo Euro   Dinar Bahrain Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Bahrain Kanggo Bitcoin   Dinar Bahrain Kanggo Yuan   Dinar Bahrain Kanggo Yèn  
Dinar Irak (IQD):
Dinar Irak Kanggo Rupee India   Dinar Irak Kanggo Euro   Dinar Irak Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Irak Kanggo Bitcoin   Dinar Irak Kanggo Yuan   Dinar Irak Kanggo Yèn  
Dinar Kuwait (KWD):
Dinar Kuwait Kanggo Rupee India   Dinar Kuwait Kanggo Euro   Dinar Kuwait Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Kuwait Kanggo Bitcoin   Dinar Kuwait Kanggo Yuan   Dinar Kuwait Kanggo Yèn  
Dinar Libya (LYD):
Dinar Libya Kanggo Rupee India   Dinar Libya Kanggo Euro   Dinar Libya Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Libya Kanggo Bitcoin   Dinar Libya Kanggo Yuan   Dinar Libya Kanggo Yèn  
Dinar Serbia (RSD):
Dinar Serbia Kanggo Rupee India   Dinar Serbia Kanggo Euro   Dinar Serbia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Serbia Kanggo Bitcoin   Dinar Serbia Kanggo Yuan   Dinar Serbia Kanggo Yèn  
Dinar Tunisia (TND):
Dinar Tunisia Kanggo Rupee India   Dinar Tunisia Kanggo Euro   Dinar Tunisia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Tunisia Kanggo Bitcoin   Dinar Tunisia Kanggo Yuan   Dinar Tunisia Kanggo Yèn  
Dinar Yordania (JOD):
Dinar Yordania Kanggo Rupee India   Dinar Yordania Kanggo Euro   Dinar Yordania Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dinar Yordania Kanggo Bitcoin   Dinar Yordania Kanggo Yuan   Dinar Yordania Kanggo Yèn  
Dirham (MAD):
Dirham Kanggo Rupee India   Dirham Kanggo Euro   Dirham Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dirham Kanggo Bitcoin   Dirham Kanggo Yuan   Dirham Kanggo Yèn  
Dirham Uni Emirat Arab (AED):
Dirham Uni Emirat Arab Kanggo Rupee India   Dirham Uni Emirat Arab Kanggo Euro   Dirham Uni Emirat Arab Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dirham Uni Emirat Arab Kanggo Bitcoin   Dirham Uni Emirat Arab Kanggo Yuan   Dirham Uni Emirat Arab Kanggo Yèn  
Dobra (STD):
Dobra Kanggo Rupee India   Dobra Kanggo Euro   Dobra Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dobra Kanggo Bitcoin   Dobra Kanggo Yuan   Dobra Kanggo Yèn  
Dolar Australia (AUD):
Dolar Australia Kanggo Rupee India   Dolar Australia Kanggo Euro   Dolar Australia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Australia Kanggo Bitcoin   Dolar Australia Kanggo Yuan   Dolar Australia Kanggo Yèn  
Dolar Bahama (BSD):
Dolar Bahama Kanggo Rupee India   Dolar Bahama Kanggo Euro   Dolar Bahama Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Bahama Kanggo Bitcoin   Dolar Bahama Kanggo Yuan   Dolar Bahama Kanggo Yèn  
Dolar Barbados (BBD):
Dolar Barbados Kanggo Rupee India   Dolar Barbados Kanggo Euro   Dolar Barbados Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Barbados Kanggo Bitcoin   Dolar Barbados Kanggo Yuan   Dolar Barbados Kanggo Yèn  
Dolar Belize (BZD):
Dolar Belize Kanggo Rupee India   Dolar Belize Kanggo Euro   Dolar Belize Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Belize Kanggo Bitcoin   Dolar Belize Kanggo Yuan   Dolar Belize Kanggo Yèn  
Dolar Bermuda (BMD):
Dolar Bermuda Kanggo Rupee India   Dolar Bermuda Kanggo Euro   Dolar Bermuda Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Bermuda Kanggo Bitcoin   Dolar Bermuda Kanggo Yuan   Dolar Bermuda Kanggo Yèn  
Dolar Brunei (BND):
Dolar Brunei Kanggo Rupee India   Dolar Brunei Kanggo Euro   Dolar Brunei Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Brunei Kanggo Bitcoin   Dolar Brunei Kanggo Yuan   Dolar Brunei Kanggo Yèn  
Dolar Fiji (FJD):
Dolar Fiji Kanggo Rupee India   Dolar Fiji Kanggo Euro   Dolar Fiji Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Fiji Kanggo Bitcoin   Dolar Fiji Kanggo Yuan   Dolar Fiji Kanggo Yèn  
Dolar Guyana (GYD):
Dolar Guyana Kanggo Rupee India   Dolar Guyana Kanggo Euro   Dolar Guyana Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Guyana Kanggo Bitcoin   Dolar Guyana Kanggo Yuan   Dolar Guyana Kanggo Yèn  
Dolar Hong Kong (HKD):
Dolar Hong Kong Kanggo Rupee India   Dolar Hong Kong Kanggo Euro   Dolar Hong Kong Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Hong Kong Kanggo Bitcoin   Dolar Hong Kong Kanggo Yuan   Dolar Hong Kong Kanggo Yèn  
Dolar Jamaika (JMD):
Dolar Jamaika Kanggo Rupee India   Dolar Jamaika Kanggo Euro   Dolar Jamaika Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Jamaika Kanggo Bitcoin   Dolar Jamaika Kanggo Yuan   Dolar Jamaika Kanggo Yèn  
Dolar Kanada (CAD):
Dolar Kanada Kanggo Rupee India   Dolar Kanada Kanggo Euro   Dolar Kanada Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Kanada Kanggo Bitcoin   Dolar Kanada Kanggo Yuan   Dolar Kanada Kanggo Yèn  
Dolar KapuloanCayman (KYD):
Dolar KapuloanCayman Kanggo Rupee India   Dolar KapuloanCayman Kanggo Euro   Dolar KapuloanCayman Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar KapuloanCayman Kanggo Bitcoin   Dolar KapuloanCayman Kanggo Yuan   Dolar KapuloanCayman Kanggo Yèn  
Dolar KapuloanSolomon (SBD):
Dolar KapuloanSolomon Kanggo Rupee India   Dolar KapuloanSolomon Kanggo Euro   Dolar KapuloanSolomon Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar KapuloanSolomon Kanggo Bitcoin   Dolar KapuloanSolomon Kanggo Yuan   Dolar KapuloanSolomon Kanggo Yèn  
Dolar Karibia Timur (XCD):
Dolar Karibia Timur Kanggo Rupee India   Dolar Karibia Timur Kanggo Euro   Dolar Karibia Timur Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Karibia Timur Kanggo Bitcoin   Dolar Karibia Timur Kanggo Yuan   Dolar Karibia Timur Kanggo Yèn  
Dolar Liberia (LRD):
Dolar Liberia Kanggo Rupee India   Dolar Liberia Kanggo Euro   Dolar Liberia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Liberia Kanggo Bitcoin   Dolar Liberia Kanggo Yuan   Dolar Liberia Kanggo Yèn  
Dolar Namibia (NAD):
Dolar Namibia Kanggo Rupee India   Dolar Namibia Kanggo Euro   Dolar Namibia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Namibia Kanggo Bitcoin   Dolar Namibia Kanggo Yuan   Dolar Namibia Kanggo Yèn  
Dolar Selandia Baru (NZD):
Dolar Selandia Baru Kanggo Rupee India   Dolar Selandia Baru Kanggo Euro   Dolar Selandia Baru Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Selandia Baru Kanggo Bitcoin   Dolar Selandia Baru Kanggo Yuan   Dolar Selandia Baru Kanggo Yèn  
Dolar Singapura (SGD):
Dolar Singapura Kanggo Rupee India   Dolar Singapura Kanggo Euro   Dolar Singapura Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Singapura Kanggo Bitcoin   Dolar Singapura Kanggo Yuan   Dolar Singapura Kanggo Yèn  
Dolar Suriname (SRD):
Dolar Suriname Kanggo Rupee India   Dolar Suriname Kanggo Euro   Dolar Suriname Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Suriname Kanggo Bitcoin   Dolar Suriname Kanggo Yuan   Dolar Suriname Kanggo Yèn  
Dolar Taiwan (TWD):
Dolar Taiwan Kanggo Rupee India   Dolar Taiwan Kanggo Euro   Dolar Taiwan Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Taiwan Kanggo Bitcoin   Dolar Taiwan Kanggo Yuan   Dolar Taiwan Kanggo Yèn  
Dolar Trinidad dan Tobago (TTD):
Dolar Trinidad dan Tobago Kanggo Rupee India   Dolar Trinidad dan Tobago Kanggo Euro   Dolar Trinidad dan Tobago Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Trinidad dan Tobago Kanggo Bitcoin   Dolar Trinidad dan Tobago Kanggo Yuan   Dolar Trinidad dan Tobago Kanggo Yèn  
Dolar Zimbabwe (ZWL):
Dolar Zimbabwe Kanggo Rupee India   Dolar Zimbabwe Kanggo Euro   Dolar Zimbabwe Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dolar Zimbabwe Kanggo Bitcoin   Dolar Zimbabwe Kanggo Yuan   Dolar Zimbabwe Kanggo Yèn  
Dong (VND):
Dong Kanggo Rupee India   Dong Kanggo Euro   Dong Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dong Kanggo Bitcoin   Dong Kanggo Yuan   Dong Kanggo Yèn  
Dram Armenian (AMD):
Dram Armenian Kanggo Rupee India   Dram Armenian Kanggo Euro   Dram Armenian Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Dram Armenian Kanggo Bitcoin   Dram Armenian Kanggo Yuan   Dram Armenian Kanggo Yèn  
Eskudo (CVE):
Eskudo Kanggo Rupee India   Eskudo Kanggo Euro   Eskudo Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Eskudo Kanggo Bitcoin   Eskudo Kanggo Yuan   Eskudo Kanggo Yèn  
Forint (HUF):
Forint Kanggo Rupee India   Forint Kanggo Euro   Forint Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Forint Kanggo Bitcoin   Forint Kanggo Yuan   Forint Kanggo Yèn  
Frank Burundi (BIF):
Frank Burundi Kanggo Rupee India   Frank Burundi Kanggo Euro   Frank Burundi Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Burundi Kanggo Bitcoin   Frank Burundi Kanggo Yuan   Frank Burundi Kanggo Yèn  
Frank CFA BCEAO (XAF):
Frank CFA BCEAO Kanggo Rupee India   Frank CFA BCEAO Kanggo Euro   Frank CFA BCEAO Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank CFA BCEAO Kanggo Bitcoin   Frank CFA BCEAO Kanggo Yuan   Frank CFA BCEAO Kanggo Yèn  
Frank CFA BCEAO (XOF):
Frank CFA BCEAO Kanggo Rupee India   Frank CFA BCEAO Kanggo Euro   Frank CFA BCEAO Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank CFA BCEAO Kanggo Bitcoin   Frank CFA BCEAO Kanggo Yuan   Frank CFA BCEAO Kanggo Yèn  
Frank CFP (XPF):
Frank CFP Kanggo Rupee India   Frank CFP Kanggo Euro   Frank CFP Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank CFP Kanggo Bitcoin   Frank CFP Kanggo Yuan   Frank CFP Kanggo Yèn  
Frank Djibouti (DJF):
Frank Djibouti Kanggo Rupee India   Frank Djibouti Kanggo Euro   Frank Djibouti Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Djibouti Kanggo Bitcoin   Frank Djibouti Kanggo Yuan   Frank Djibouti Kanggo Yèn  
Frank Guinea (GNF):
Frank Guinea Kanggo Rupee India   Frank Guinea Kanggo Euro   Frank Guinea Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Guinea Kanggo Bitcoin   Frank Guinea Kanggo Yuan   Frank Guinea Kanggo Yèn  
Frank Komoro (KMF):
Frank Komoro Kanggo Rupee India   Frank Komoro Kanggo Euro   Frank Komoro Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Komoro Kanggo Bitcoin   Frank Komoro Kanggo Yuan   Frank Komoro Kanggo Yèn  
Frank Kongo (CDF):
Frank Kongo Kanggo Rupee India   Frank Kongo Kanggo Euro   Frank Kongo Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Kongo Kanggo Bitcoin   Frank Kongo Kanggo Yuan   Frank Kongo Kanggo Yèn  
Frank Rwanda (RWF):
Frank Rwanda Kanggo Rupee India   Frank Rwanda Kanggo Euro   Frank Rwanda Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Rwanda Kanggo Bitcoin   Frank Rwanda Kanggo Yuan   Frank Rwanda Kanggo Yèn  
Frank Swiss (CHF):
Frank Swiss Kanggo Rupee India   Frank Swiss Kanggo Euro   Frank Swiss Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Frank Swiss Kanggo Bitcoin   Frank Swiss Kanggo Yuan   Frank Swiss Kanggo Yèn  
Gourde (HTG):
Gourde Kanggo Rupee India   Gourde Kanggo Euro   Gourde Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Gourde Kanggo Bitcoin   Gourde Kanggo Yuan   Gourde Kanggo Yèn  
Guarani (PYG):
Guarani Kanggo Rupee India   Guarani Kanggo Euro   Guarani Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Guarani Kanggo Bitcoin   Guarani Kanggo Yuan   Guarani Kanggo Yèn  
Guernsey pound (GGP):
Guernsey pound Kanggo Rupee India   Guernsey pound Kanggo Euro   Guernsey pound Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Guernsey pound Kanggo Bitcoin   Guernsey pound Kanggo Yuan   Guernsey pound Kanggo Yèn  
Guilder Antiles Walanda (ANG):
Guilder Antiles Walanda Kanggo Rupee India   Guilder Antiles Walanda Kanggo Euro   Guilder Antiles Walanda Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Guilder Antiles Walanda Kanggo Bitcoin   Guilder Antiles Walanda Kanggo Yuan   Guilder Antiles Walanda Kanggo Yèn  
Guilder Aruba (AWG):
Guilder Aruba Kanggo Rupee India   Guilder Aruba Kanggo Euro   Guilder Aruba Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Guilder Aruba Kanggo Bitcoin   Guilder Aruba Kanggo Yuan   Guilder Aruba Kanggo Yèn  
Hryvnia (UAH):
Hryvnia Kanggo Rupee India   Hryvnia Kanggo Euro   Hryvnia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Hryvnia Kanggo Bitcoin   Hryvnia Kanggo Yuan   Hryvnia Kanggo Yèn  
Jersey pound (JEP):
Jersey pound Kanggo Rupee India   Jersey pound Kanggo Euro   Jersey pound Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Jersey pound Kanggo Bitcoin   Jersey pound Kanggo Yuan   Jersey pound Kanggo Yèn  
Kina (PGK):
Kina Kanggo Rupee India   Kina Kanggo Euro   Kina Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kina Kanggo Bitcoin   Kina Kanggo Yuan   Kina Kanggo Yèn  
Kip (LAK):
Kip Kanggo Rupee India   Kip Kanggo Euro   Kip Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kip Kanggo Bitcoin   Kip Kanggo Yuan   Kip Kanggo Yèn  
Koruna (CZK):
Koruna Kanggo Rupee India   Koruna Kanggo Euro   Koruna Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Koruna Kanggo Bitcoin   Koruna Kanggo Yuan   Koruna Kanggo Yèn  
Krona Islandia (ISK):
Krona Islandia Kanggo Rupee India   Krona Islandia Kanggo Euro   Krona Islandia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Krona Islandia Kanggo Bitcoin   Krona Islandia Kanggo Yuan   Krona Islandia Kanggo Yèn  
Krona Swedia (SEK):
Krona Swedia Kanggo Rupee India   Krona Swedia Kanggo Euro   Krona Swedia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Krona Swedia Kanggo Bitcoin   Krona Swedia Kanggo Yuan   Krona Swedia Kanggo Yèn  
Krone Denmark (DKK):
Krone Denmark Kanggo Rupee India   Krone Denmark Kanggo Euro   Krone Denmark Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Krone Denmark Kanggo Bitcoin   Krone Denmark Kanggo Yuan   Krone Denmark Kanggo Yèn  
Krone Nurwègen (NOK):
Krone Nurwègen Kanggo Rupee India   Krone Nurwègen Kanggo Euro   Krone Nurwègen Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Krone Nurwègen Kanggo Bitcoin   Krone Nurwègen Kanggo Yuan   Krone Nurwègen Kanggo Yèn  
Kruunuissa Estonian (EEK):
Kruunuissa Estonian Kanggo Rupee India   Kruunuissa Estonian Kanggo Euro   Kruunuissa Estonian Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kruunuissa Estonian Kanggo Bitcoin   Kruunuissa Estonian Kanggo Yuan   Kruunuissa Estonian Kanggo Yèn  
Kuna (HRK):
Kuna Kanggo Rupee India   Kuna Kanggo Euro   Kuna Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kuna Kanggo Bitcoin   Kuna Kanggo Yuan   Kuna Kanggo Yèn  
Kwacha (MWK):
Kwacha Kanggo Rupee India   Kwacha Kanggo Euro   Kwacha Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kwacha Kanggo Bitcoin   Kwacha Kanggo Yuan   Kwacha Kanggo Yèn  
Kwacha (ZMK):
Kwacha Kanggo Rupee India   Kwacha Kanggo Euro   Kwacha Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kwacha Kanggo Bitcoin   Kwacha Kanggo Yuan   Kwacha Kanggo Yèn  
Kwacha (ZMW):
Kwacha Kanggo Rupee India   Kwacha Kanggo Euro   Kwacha Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kwacha Kanggo Bitcoin   Kwacha Kanggo Yuan   Kwacha Kanggo Yèn  
Kwanza (AOA):
Kwanza Kanggo Rupee India   Kwanza Kanggo Euro   Kwanza Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kwanza Kanggo Bitcoin   Kwanza Kanggo Yuan   Kwanza Kanggo Yèn  
Kyat (MMK):
Kyat Kanggo Rupee India   Kyat Kanggo Euro   Kyat Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Kyat Kanggo Bitcoin   Kyat Kanggo Yuan   Kyat Kanggo Yèn  
Lari Georgia (GEL):
Lari Georgia Kanggo Rupee India   Lari Georgia Kanggo Euro   Lari Georgia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lari Georgia Kanggo Bitcoin   Lari Georgia Kanggo Yuan   Lari Georgia Kanggo Yèn  
Latvian lat (LVL):
Latvian lat Kanggo Rupee India   Latvian lat Kanggo Euro   Latvian lat Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Latvian lat Kanggo Bitcoin   Latvian lat Kanggo Yuan   Latvian lat Kanggo Yèn  
Lek Albania (ALL):
Lek Albania Kanggo Rupee India   Lek Albania Kanggo Euro   Lek Albania Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lek Albania Kanggo Bitcoin   Lek Albania Kanggo Yuan   Lek Albania Kanggo Yèn  
Lempira (HNL):
Lempira Kanggo Rupee India   Lempira Kanggo Euro   Lempira Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lempira Kanggo Bitcoin   Lempira Kanggo Yuan   Lempira Kanggo Yèn  
Leone (SLL):
Leone Kanggo Rupee India   Leone Kanggo Euro   Leone Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Leone Kanggo Bitcoin   Leone Kanggo Yuan   Leone Kanggo Yèn  
Leu (MDL):
Leu Kanggo Rupee India   Leu Kanggo Euro   Leu Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Leu Kanggo Bitcoin   Leu Kanggo Yuan   Leu Kanggo Yèn  
Leu Romania (RON):
Leu Romania Kanggo Rupee India   Leu Romania Kanggo Euro   Leu Romania Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Leu Romania Kanggo Bitcoin   Leu Romania Kanggo Yuan   Leu Romania Kanggo Yèn  
Lev Bulgaria (BGN):
Lev Bulgaria Kanggo Rupee India   Lev Bulgaria Kanggo Euro   Lev Bulgaria Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lev Bulgaria Kanggo Bitcoin   Lev Bulgaria Kanggo Yuan   Lev Bulgaria Kanggo Yèn  
Lilangeni (SZL):
Lilangeni Kanggo Rupee India   Lilangeni Kanggo Euro   Lilangeni Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lilangeni Kanggo Bitcoin   Lilangeni Kanggo Yuan   Lilangeni Kanggo Yèn  
Lira Malta (MTL):
Lira Malta Kanggo Rupee India   Lira Malta Kanggo Euro   Lira Malta Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lira Malta Kanggo Bitcoin   Lira Malta Kanggo Yuan   Lira Malta Kanggo Yèn  
Lira Turkey (TRY):
Lira Turkey Kanggo Rupee India   Lira Turkey Kanggo Euro   Lira Turkey Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Lira Turkey Kanggo Bitcoin   Lira Turkey Kanggo Yuan   Lira Turkey Kanggo Yèn  
Litas (LTL):
Litas Kanggo Rupee India   Litas Kanggo Euro   Litas Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Litas Kanggo Bitcoin   Litas Kanggo Yuan   Litas Kanggo Yèn  
Loti (LSL):
Loti Kanggo Rupee India   Loti Kanggo Euro   Loti Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Loti Kanggo Bitcoin   Loti Kanggo Yuan   Loti Kanggo Yèn  
Manat Azerbaijan (AZN):
Manat Azerbaijan Kanggo Rupee India   Manat Azerbaijan Kanggo Euro   Manat Azerbaijan Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Manat Azerbaijan Kanggo Bitcoin   Manat Azerbaijan Kanggo Yuan   Manat Azerbaijan Kanggo Yèn  
Manx punta (IMP):
Manx punta Kanggo Rupee India   Manx punta Kanggo Euro   Manx punta Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Manx punta Kanggo Bitcoin   Manx punta Kanggo Yuan   Manx punta Kanggo Yèn  
Metical (MZN):
Metical Kanggo Rupee India   Metical Kanggo Euro   Metical Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Metical Kanggo Bitcoin   Metical Kanggo Yuan   Metical Kanggo Yèn  
Naira (NGN):
Naira Kanggo Rupee India   Naira Kanggo Euro   Naira Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Naira Kanggo Bitcoin   Naira Kanggo Yuan   Naira Kanggo Yèn  
Nakfa (ERN):
Nakfa Kanggo Rupee India   Nakfa Kanggo Euro   Nakfa Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Nakfa Kanggo Bitcoin   Nakfa Kanggo Yuan   Nakfa Kanggo Yèn  
Ngultrum (BTN):
Ngultrum Kanggo Rupee India   Ngultrum Kanggo Euro   Ngultrum Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Ngultrum Kanggo Bitcoin   Ngultrum Kanggo Yuan   Ngultrum Kanggo Yèn  
Nuevo Sol (PEN):
Nuevo Sol Kanggo Rupee India   Nuevo Sol Kanggo Euro   Nuevo Sol Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Nuevo Sol Kanggo Bitcoin   Nuevo Sol Kanggo Yuan   Nuevo Sol Kanggo Yèn  
Ouguiya (MRO):
Ouguiya Kanggo Rupee India   Ouguiya Kanggo Euro   Ouguiya Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Ouguiya Kanggo Bitcoin   Ouguiya Kanggo Yuan   Ouguiya Kanggo Yèn  
Pa'anga (TOP):
Pa'anga Kanggo Rupee India   Pa'anga Kanggo Euro   Pa'anga Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pa'anga Kanggo Bitcoin   Pa'anga Kanggo Yuan   Pa'anga Kanggo Yèn  
Pataca (MOP):
Pataca Kanggo Rupee India   Pataca Kanggo Euro   Pataca Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pataca Kanggo Bitcoin   Pataca Kanggo Yuan   Pataca Kanggo Yèn  
Perak (satu troy) (XAG):
Perak (satu troy) Kanggo Rupee India   Perak (satu troy) Kanggo Euro   Perak (satu troy) Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Perak (satu troy) Kanggo Bitcoin   Perak (satu troy) Kanggo Yuan   Perak (satu troy) Kanggo Yèn  
Peso Argentina (ARS):
Peso Argentina Kanggo Rupee India   Peso Argentina Kanggo Euro   Peso Argentina Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Argentina Kanggo Bitcoin   Peso Argentina Kanggo Yuan   Peso Argentina Kanggo Yèn  
Peso Chili (CLP):
Peso Chili Kanggo Rupee India   Peso Chili Kanggo Euro   Peso Chili Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Chili Kanggo Bitcoin   Peso Chili Kanggo Yuan   Peso Chili Kanggo Yèn  
Peso Dominika (DOP):
Peso Dominika Kanggo Rupee India   Peso Dominika Kanggo Euro   Peso Dominika Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Dominika Kanggo Bitcoin   Peso Dominika Kanggo Yuan   Peso Dominika Kanggo Yèn  
Peso Filipina (PHP):
Peso Filipina Kanggo Rupee India   Peso Filipina Kanggo Euro   Peso Filipina Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Filipina Kanggo Bitcoin   Peso Filipina Kanggo Yuan   Peso Filipina Kanggo Yèn  
Peso Kolombia (COP):
Peso Kolombia Kanggo Rupee India   Peso Kolombia Kanggo Euro   Peso Kolombia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Kolombia Kanggo Bitcoin   Peso Kolombia Kanggo Yuan   Peso Kolombia Kanggo Yèn  
Peso Kuuban (CUP):
Peso Kuuban Kanggo Rupee India   Peso Kuuban Kanggo Euro   Peso Kuuban Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Kuuban Kanggo Bitcoin   Peso Kuuban Kanggo Yuan   Peso Kuuban Kanggo Yèn  
Peso Meksiko (MXN):
Peso Meksiko Kanggo Rupee India   Peso Meksiko Kanggo Euro   Peso Meksiko Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Meksiko Kanggo Bitcoin   Peso Meksiko Kanggo Yuan   Peso Meksiko Kanggo Yèn  
Peso Uruguay (UYU):
Peso Uruguay Kanggo Rupee India   Peso Uruguay Kanggo Euro   Peso Uruguay Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Peso Uruguay Kanggo Bitcoin   Peso Uruguay Kanggo Yuan   Peso Uruguay Kanggo Yèn  
Pound Gibraltar (GIP):
Pound Gibraltar Kanggo Rupee India   Pound Gibraltar Kanggo Euro   Pound Gibraltar Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Gibraltar Kanggo Bitcoin   Pound Gibraltar Kanggo Yuan   Pound Gibraltar Kanggo Yèn  
Pound KapuloanFalkland (FKP):
Pound KapuloanFalkland Kanggo Rupee India   Pound KapuloanFalkland Kanggo Euro   Pound KapuloanFalkland Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound KapuloanFalkland Kanggo Bitcoin   Pound KapuloanFalkland Kanggo Yuan   Pound KapuloanFalkland Kanggo Yèn  
Pound Libanon (LBP):
Pound Libanon Kanggo Rupee India   Pound Libanon Kanggo Euro   Pound Libanon Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Libanon Kanggo Bitcoin   Pound Libanon Kanggo Yuan   Pound Libanon Kanggo Yèn  
Pound Mesir (EGP):
Pound Mesir Kanggo Rupee India   Pound Mesir Kanggo Euro   Pound Mesir Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Mesir Kanggo Bitcoin   Pound Mesir Kanggo Yuan   Pound Mesir Kanggo Yèn  
Pound Saint Helena (SHP):
Pound Saint Helena Kanggo Rupee India   Pound Saint Helena Kanggo Euro   Pound Saint Helena Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Saint Helena Kanggo Bitcoin   Pound Saint Helena Kanggo Yuan   Pound Saint Helena Kanggo Yèn  
Pound Sterling (GBP):
Pound Sterling Kanggo Rupee India   Pound Sterling Kanggo Euro   Pound Sterling Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Sterling Kanggo Bitcoin   Pound Sterling Kanggo Yuan   Pound Sterling Kanggo Yèn  
Pound Sudan (SDG):
Pound Sudan Kanggo Rupee India   Pound Sudan Kanggo Euro   Pound Sudan Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Sudan Kanggo Bitcoin   Pound Sudan Kanggo Yuan   Pound Sudan Kanggo Yèn  
Pound Suriah (SYP):
Pound Suriah Kanggo Rupee India   Pound Suriah Kanggo Euro   Pound Suriah Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pound Suriah Kanggo Bitcoin   Pound Suriah Kanggo Yuan   Pound Suriah Kanggo Yèn  
Pula Botswana (BWP):
Pula Botswana Kanggo Rupee India   Pula Botswana Kanggo Euro   Pula Botswana Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Pula Botswana Kanggo Bitcoin   Pula Botswana Kanggo Yuan   Pula Botswana Kanggo Yèn  
Quetzal (GTQ):
Quetzal Kanggo Rupee India   Quetzal Kanggo Euro   Quetzal Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Quetzal Kanggo Bitcoin   Quetzal Kanggo Yuan   Quetzal Kanggo Yèn  
Rand (ZAR):
Rand Kanggo Rupee India   Rand Kanggo Euro   Rand Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rand Kanggo Bitcoin   Rand Kanggo Yuan   Rand Kanggo Yèn  
Real Brasil (BRL):
Real Brasil Kanggo Rupee India   Real Brasil Kanggo Euro   Real Brasil Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Real Brasil Kanggo Bitcoin   Real Brasil Kanggo Yuan   Real Brasil Kanggo Yèn  
Rial Iran (IRR):
Rial Iran Kanggo Rupee India   Rial Iran Kanggo Euro   Rial Iran Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rial Iran Kanggo Bitcoin   Rial Iran Kanggo Yuan   Rial Iran Kanggo Yèn  
Rial Oman (OMR):
Rial Oman Kanggo Rupee India   Rial Oman Kanggo Euro   Rial Oman Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rial Oman Kanggo Bitcoin   Rial Oman Kanggo Yuan   Rial Oman Kanggo Yèn  
Rial Qatar (QAR):
Rial Qatar Kanggo Rupee India   Rial Qatar Kanggo Euro   Rial Qatar Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rial Qatar Kanggo Bitcoin   Rial Qatar Kanggo Yuan   Rial Qatar Kanggo Yèn  
Rial Yaman (YER):
Rial Yaman Kanggo Rupee India   Rial Yaman Kanggo Euro   Rial Yaman Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rial Yaman Kanggo Bitcoin   Rial Yaman Kanggo Yuan   Rial Yaman Kanggo Yèn  
Riel (KHR):
Riel Kanggo Rupee India   Riel Kanggo Euro   Riel Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Riel Kanggo Bitcoin   Riel Kanggo Yuan   Riel Kanggo Yèn  
Ringgit (MYR):
Ringgit Kanggo Rupee India   Ringgit Kanggo Euro   Ringgit Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Ringgit Kanggo Bitcoin   Ringgit Kanggo Yuan   Ringgit Kanggo Yèn  
Riyal Arab Saudi (SAR):
Riyal Arab Saudi Kanggo Rupee India   Riyal Arab Saudi Kanggo Euro   Riyal Arab Saudi Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Riyal Arab Saudi Kanggo Bitcoin   Riyal Arab Saudi Kanggo Yuan   Riyal Arab Saudi Kanggo Yèn  
Rubel Belarus (BYN):
Rubel Belarus Kanggo Rupee India   Rubel Belarus Kanggo Euro   Rubel Belarus Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rubel Belarus Kanggo Bitcoin   Rubel Belarus Kanggo Yuan   Rubel Belarus Kanggo Yèn  
Rubel Rusia (RUB):
Rubel Rusia Kanggo Rupee India   Rubel Rusia Kanggo Euro   Rubel Rusia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rubel Rusia Kanggo Bitcoin   Rubel Rusia Kanggo Yuan   Rubel Rusia Kanggo Yèn  
Rufiyaa (MVR):
Rufiyaa Kanggo Rupee India   Rufiyaa Kanggo Euro   Rufiyaa Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rufiyaa Kanggo Bitcoin   Rufiyaa Kanggo Yuan   Rufiyaa Kanggo Yèn  
Rupee Mauritius (MUR):
Rupee Mauritius Kanggo Rupee India   Rupee Mauritius Kanggo Euro   Rupee Mauritius Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupee Mauritius Kanggo Bitcoin   Rupee Mauritius Kanggo Yuan   Rupee Mauritius Kanggo Yèn  
Rupee Nepal (NPR):
Rupee Nepal Kanggo Rupee India   Rupee Nepal Kanggo Euro   Rupee Nepal Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupee Nepal Kanggo Bitcoin   Rupee Nepal Kanggo Yuan   Rupee Nepal Kanggo Yèn  
Rupee Pakistan (PKR):
Rupee Pakistan Kanggo Rupee India   Rupee Pakistan Kanggo Euro   Rupee Pakistan Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupee Pakistan Kanggo Bitcoin   Rupee Pakistan Kanggo Yuan   Rupee Pakistan Kanggo Yèn  
Rupee Seychelles (SCR):
Rupee Seychelles Kanggo Rupee India   Rupee Seychelles Kanggo Euro   Rupee Seychelles Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupee Seychelles Kanggo Bitcoin   Rupee Seychelles Kanggo Yuan   Rupee Seychelles Kanggo Yèn  
Rupee Sri Lanka (LKR):
Rupee Sri Lanka Kanggo Rupee India   Rupee Sri Lanka Kanggo Euro   Rupee Sri Lanka Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupee Sri Lanka Kanggo Bitcoin   Rupee Sri Lanka Kanggo Yuan   Rupee Sri Lanka Kanggo Yèn  
Rupiah (IDR):
Rupiah Kanggo Rupee India   Rupiah Kanggo Euro   Rupiah Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Rupiah Kanggo Bitcoin   Rupiah Kanggo Yuan   Rupiah Kanggo Yèn  
Shekel (ILS):
Shekel Kanggo Rupee India   Shekel Kanggo Euro   Shekel Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Shekel Kanggo Bitcoin   Shekel Kanggo Yuan   Shekel Kanggo Yèn  
Shilling (KES):
Shilling Kanggo Rupee India   Shilling Kanggo Euro   Shilling Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Shilling Kanggo Bitcoin   Shilling Kanggo Yuan   Shilling Kanggo Yèn  
Shilling Somalia (SOS):
Shilling Somalia Kanggo Rupee India   Shilling Somalia Kanggo Euro   Shilling Somalia Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Shilling Somalia Kanggo Bitcoin   Shilling Somalia Kanggo Yuan   Shilling Somalia Kanggo Yèn  
Shilling Tanzania (TZS):
Shilling Tanzania Kanggo Rupee India   Shilling Tanzania Kanggo Euro   Shilling Tanzania Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Shilling Tanzania Kanggo Bitcoin   Shilling Tanzania Kanggo Yuan   Shilling Tanzania Kanggo Yèn  
Shilling Uganda (UGX):
Shilling Uganda Kanggo Rupee India   Shilling Uganda Kanggo Euro   Shilling Uganda Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Shilling Uganda Kanggo Bitcoin   Shilling Uganda Kanggo Yuan   Shilling Uganda Kanggo Yèn  
Som (KGS):
Som Kanggo Rupee India   Som Kanggo Euro   Som Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Som Kanggo Bitcoin   Som Kanggo Yuan   Som Kanggo Yèn  
Som Uzbekistan (UZS):
Som Uzbekistan Kanggo Rupee India   Som Uzbekistan Kanggo Euro   Som Uzbekistan Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Som Uzbekistan Kanggo Bitcoin   Som Uzbekistan Kanggo Yuan   Som Uzbekistan Kanggo Yèn  
Somoni (TJS):
Somoni Kanggo Rupee India   Somoni Kanggo Euro   Somoni Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Somoni Kanggo Bitcoin   Somoni Kanggo Yuan   Somoni Kanggo Yèn  
Special Drawing Rights (XDR):
Special Drawing Rights Kanggo Rupee India   Special Drawing Rights Kanggo Euro   Special Drawing Rights Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Special Drawing Rights Kanggo Bitcoin   Special Drawing Rights Kanggo Yuan   Special Drawing Rights Kanggo Yèn  
Taka (BDT):
Taka Kanggo Rupee India   Taka Kanggo Euro   Taka Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Taka Kanggo Bitcoin   Taka Kanggo Yuan   Taka Kanggo Yèn  
Tala Samoa (WST):
Tala Samoa Kanggo Rupee India   Tala Samoa Kanggo Euro   Tala Samoa Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Tala Samoa Kanggo Bitcoin   Tala Samoa Kanggo Yuan   Tala Samoa Kanggo Yèn  
Tenge (KZT):
Tenge Kanggo Rupee India   Tenge Kanggo Euro   Tenge Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Tenge Kanggo Bitcoin   Tenge Kanggo Yuan   Tenge Kanggo Yèn  
Titik Salvadoran (SVC):
Titik Salvadoran Kanggo Rupee India   Titik Salvadoran Kanggo Euro   Titik Salvadoran Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Titik Salvadoran Kanggo Bitcoin   Titik Salvadoran Kanggo Yuan   Titik Salvadoran Kanggo Yèn  
Tugrik (MNT):
Tugrik Kanggo Rupee India   Tugrik Kanggo Euro   Tugrik Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Tugrik Kanggo Bitcoin   Tugrik Kanggo Yuan   Tugrik Kanggo Yèn  
Turkmenistan Manat anyar (TMT):
Turkmenistan Manat anyar Kanggo Rupee India   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Euro   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Bitcoin   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Yuan   Turkmenistan Manat anyar Kanggo Yèn  
Unidades de formento (CLF):
Unidades de formento Kanggo Rupee India   Unidades de formento Kanggo Euro   Unidades de formento Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Unidades de formento Kanggo Bitcoin   Unidades de formento Kanggo Yuan   Unidades de formento Kanggo Yèn  
Vatu (VUV):
Vatu Kanggo Rupee India   Vatu Kanggo Euro   Vatu Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Vatu Kanggo Bitcoin   Vatu Kanggo Yuan   Vatu Kanggo Yèn  
Won Koréa Kidul (KRW):
Won Koréa Kidul Kanggo Rupee India   Won Koréa Kidul Kanggo Euro   Won Koréa Kidul Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Won Koréa Kidul Kanggo Bitcoin   Won Koréa Kidul Kanggo Yuan   Won Koréa Kidul Kanggo Yèn  
Won Koréa Utara (KPW):
Won Koréa Utara Kanggo Rupee India   Won Koréa Utara Kanggo Euro   Won Koréa Utara Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Won Koréa Utara Kanggo Bitcoin   Won Koréa Utara Kanggo Yuan   Won Koréa Utara Kanggo Yèn  
Zloty (PLN):
Zloty Kanggo Rupee India   Zloty Kanggo Euro   Zloty Kanggo Dolar Amérikah Sarékat   Zloty Kanggo Bitcoin   Zloty Kanggo Yuan   Zloty Kanggo Yèn  


Currency converter, kurs kalkulator