Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Currency Sajarah tukar

Tukar sajarah kanggo kabeh duit ing donya wiwit taun 1992 nganti dina iki. denah exchange Currency kanggo saben taun, sasi lan 20 taun pungkasan.

Tukar Foreign

Dolar Amérikah Sarékat Euro
Afgani Ariary
Baht Balboa
Birr Bitcoin
Boliviano Bolívar
Cedi Colon Costa Rica
Convertible Marks Cordoba Oro
Cyprus pound Dalasi
Denar Dinar Aljazair
Dinar Bahrain Dinar Irak
Dinar Kuwait Dinar Libya
Dinar Serbia Dinar Tunisia
Dinar Yordania Dinar anyar Yugoslavian
Dirham Dirham Uni Emirat Arab
Dobra Dolar Amérikah Sarékat
Dolar Australia Dolar Bahama
Dolar Barbados Dolar Belize
Dolar Bermuda Dolar Brunei
Dolar Fiji Dolar Guyana
Dolar Hong Kong Dolar Jamaika
Dolar Kanada Dolar KapuloanCayman
Dolar KapuloanSolomon Dolar Karibia Timur
Dolar Liberia Dolar Namibia
Dolar Selandia Baru Dolar Singapura
Dolar Suriname Dolar Taiwan
Dolar Trinidad dan Tobago Dolar Zimbabwe
Dong Drachma Yunani
Dram Armenian ECU
Escudo Portugis Eskudo
Euro Forint
France frank Frangi Belgian
Frank Burundi Frank CFA BCEAO
Frank CFP Frank Djibouti
Frank Guinea Frank Komoro
Frank Kongo Frank Rwanda
Frank Swiss Gourde
Guarani Guernsey pound
Guilder Antiles Walanda Guilder Aruba
Hryvnia Jersey pound
Kina Kip
Koruna Koruna Slovak
Krona Islandia Krona Swedia
Krone Denmark Krone Nurwègen
Kruunuissa Estonian Kuna
Kwacha Kwanza
Kwanza anyar Angolan Kyat
Lari Georgia Latvian lat
Lek Albania Lempira
Leone Leu
Leu Romania Lev Bulgaria
Lilangeni Lira Malta
Lira Turkey Lire Italia
Litas Loti
Manat Manat Azerbaijan
Manx punta Metical
Naira Nakfa
Ngultrum Nuevo Sol
Ouguiya Pa'anga
Pataca Peseta Spanyol
Peso Argentina Peso Chili
Peso Dominika Peso Filipina
Peso Kolombia Peso Kuuban
Peso Meksiko Peso Uruguay
Pound Gibraltar Pound Irish
Pound KapuloanFalkland Pound Libanon
Pound Mesir Pound Saint Helena
Pound South Sudan Pound Sterling
Pound Sudan Pound Suriah
Pula Botswana Quetzal
Rand Real Brasil
Rial Iran Rial Oman
Rial Qatar Rial Yaman
Riel Ringgit
Riyal Arab Saudi Rubel Belarus
Rubel Rusia Rufiyaa
Rupee India Rupee Mauritius
Rupee Nepal Rupee Pakistan
Rupee Seychelles Rupee Sri Lanka
Rupiah Shekel
Shilling Shilling Austria
Shilling Somalia Shilling Tanzania
Shilling Uganda Som
Som Uzbekistan Somoni
Special Drawing Rights Suriname guldenin
Taka Tala Samoa
Tandha Deutsche Tandha Fin
Tenge Titik Salvadoran
Tolar Slovenian Troy ons emas / emas elektronik)
Troy ons salaka Tugrik
Turkmenistan Manat anyar Unidades de formento
Vatu Walanda guldenin
Won Koréa Kidul Won Koréa Utara
Yuan Yèn
Zimbabwe dollar Zloty

Kanggo ndhuwur kanggo dhaftar saka tukar

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2021.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2021 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2021 saben dina. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2020.

Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2020 saben dina. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2020 saben dina. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2020 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2019.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2019 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2019 saben dina. Sejarah tarif mata uang saben dina.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2018.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2018 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2018 saben dina. Database riwayat kurs.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 2017.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2017 kanggo saben dina. Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2017 kanggo saben dina. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2017.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2016.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2016 saben dina.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2015.

Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2015 kanggo saben wulan lan saben dinane. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2015 kanggo saben wulan lan saben dinane. Sejarah tarif mata uang saben dina.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2014.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Nilai pertukaran mata uang saben dina (mata uang donya) kanggo 2014.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2013.

Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2013. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2013. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2013 saben dina.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2012.

Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 2012. Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 2012. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2011.

Database riwayat kurs. Database riwayat kurs. Nilai pertukaran mata uang saben dina (mata uang donya) kanggo 2011.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2010.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2010. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2010. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2010 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2009.

Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2009 saben dina. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2009 saben dina. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2008.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2008.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2007.

Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2007 saben dina. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2007 saben dina. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2006.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2006 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2006 saben dina. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Sejarah kurs lan kutipan kanggo 2005.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2005. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2005. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2004.

Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2004.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2003.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2003. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2003. Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2003.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2002.

Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2002. Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2002. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2001.

Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2001 kanggo saben wulan lan saben dinane. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2001 kanggo saben wulan lan saben dinane. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2001 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2000.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2000 saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1999.

Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 1999 saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1998.

Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1998 kanggo saben wulan lan saben dinane. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1998 kanggo saben wulan lan saben dinane. Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 1998 kanggo saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1997.

Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 1997. Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 1997. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 1997 saben dina.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 1996.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1996 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Sejarah kurs lan kutipan kanggo 1995.

Sejarah tarif mata uang saben dina. Sejarah tarif mata uang saben dina. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 1995 saben dina.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 1994.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 1994 saben dina.