Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Currency Sajarah tukar

Tukar sajarah kanggo kabeh duit ing donya wiwit taun 1992 nganti dina iki. denah exchange Currency kanggo saben taun, sasi lan 20 taun pungkasan.

Tukar Foreign

Dolar Amérikah Sarékat Euro
Afgani Ariary
Baht Balboa
Birr Bitcoin
Boliviano Bolívar
Cedi Colon Costa Rica
Convertible Marks Cordoba Oro
Cyprus pound Dalasi
Denar Dinar Aljazair
Dinar Bahrain Dinar Irak
Dinar Kuwait Dinar Libya
Dinar Serbia Dinar Tunisia
Dinar Yordania Dinar anyar Yugoslavian
Dirham Dirham Uni Emirat Arab
Dobra Dolar Amérikah Sarékat
Dolar Australia Dolar Bahama
Dolar Barbados Dolar Belize
Dolar Bermuda Dolar Brunei
Dolar Fiji Dolar Guyana
Dolar Hong Kong Dolar Jamaika
Dolar Kanada Dolar KapuloanCayman
Dolar KapuloanSolomon Dolar Karibia Timur
Dolar Liberia Dolar Namibia
Dolar Selandia Baru Dolar Singapura
Dolar Suriname Dolar Taiwan
Dolar Trinidad dan Tobago Dolar Zimbabwe
Dong Drachma Yunani
Dram Armenian ECU
Escudo Portugis Eskudo
Euro Forint
France frank Frangi Belgian
Frank Burundi Frank CFA BCEAO
Frank CFP Frank Djibouti
Frank Guinea Frank Komoro
Frank Kongo Frank Rwanda
Frank Swiss Gourde
Guarani Guernsey pound
Guilder Antiles Walanda Guilder Aruba
Hryvnia Jersey pound
Kina Kip
Koruna Koruna Slovak
Krona Islandia Krona Swedia
Krone Denmark Krone Nurwègen
Kruunuissa Estonian Kuna
Kwacha Kwanza
Kwanza anyar Angolan Kyat
Lari Georgia Latvian lat
Lek Albania Lempira
Leone Leu
Leu Romania Lev Bulgaria
Lilangeni Lira Malta
Lira Turkey Lire Italia
Litas Loti
Manat Manat Azerbaijan
Manx punta Metical
Naira Nakfa
Ngultrum Nuevo Sol
Ouguiya Pa'anga
Pataca Perak (satu troy)
Peseta Spanyol Peso Argentina
Peso Chili Peso Dominika
Peso Filipina Peso Kolombia
Peso Kuuban Peso Meksiko
Peso Uruguay Pound Gibraltar
Pound Irish Pound KapuloanFalkland
Pound Libanon Pound Mesir
Pound Saint Helena Pound South Sudan
Pound Sterling Pound Sudan
Pound Suriah Pula Botswana
Quetzal Rand
Real Brasil Rial Iran
Rial Oman Rial Qatar
Rial Yaman Riel
Ringgit Riyal Arab Saudi
Rubel Belarus Rubel Rusia
Rufiyaa Rupee India
Rupee Mauritius Rupee Nepal
Rupee Pakistan Rupee Seychelles
Rupee Sri Lanka Rupiah
Shekel Shilling
Shilling Austria Shilling Somalia
Shilling Tanzania Shilling Uganda
Som Som Uzbekistan
Somoni Special Drawing Rights
Suriname guldenin Taka
Tala Samoa Tandha Deutsche
Tandha Fin Tenge
Titik Salvadoran Tolar Slovenian
Tugrik Turkmenistan Manat anyar
Unidades de formento Vatu
Walanda guldenin Won Koréa Kidul
Won Koréa Utara Yuan
Yèn Zimbabwe dollar
Zloty 1 Troy ons emas (emas elektronik / emas elektronik)

Kanggo ndhuwur kanggo dhaftar saka tukar

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2020.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2020 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2020 saben dina. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2019.

Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2019 saben dina. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2019 saben dina. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2019 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2018.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2018 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2018 saben dina. Sejarah tarif mata uang saben dina.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2017.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2017 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2017 saben dina. Database riwayat kurs.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 2016.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2016 kanggo saben dina. Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2016 kanggo saben dina. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2016.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2015.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2015 saben dina.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2014.

Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2014 kanggo saben wulan lan saben dinane. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2014 kanggo saben wulan lan saben dinane. Sejarah tarif mata uang saben dina.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2013.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Nilai pertukaran mata uang saben dina (mata uang donya) kanggo 2013.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2012.

Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2012. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2012. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2012 saben dina.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2011.

Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 2011. Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 2011. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2010.

Database riwayat kurs. Database riwayat kurs. Nilai pertukaran mata uang saben dina (mata uang donya) kanggo 2010.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2009.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2009. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2009. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2009 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2008.

Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2008 saben dina. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 2008 saben dina. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 2007.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah Rupee India kanggo saben dina saka 2007.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2006.

Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2006 saben dina. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 2006 saben dina. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2005.

Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2005 saben dina. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 2005 saben dina. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Sejarah kurs lan kutipan kanggo 2004.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2004. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2004. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 2003.

Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane. Kita tetep riwayat kabeh mata uang kanggo saben dinane. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2003.

Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 2002.

Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2002. Saben dina Rupee India kurs (kutipan) kanggo 2002. Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2002.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2001.

Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2001. Sejarah kuotasi mata uang kanggo saben dina saka kelas 2001. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae.

Tingkat kurs lan kuotasi mata uang donya kanggo 2000.

Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2000 kanggo saben wulan lan saben dinane. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 2000 kanggo saben wulan lan saben dinane. Dolar mata uang utawa kutipan mata uang kanggo 2000 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Dolar mata uang, mata uang donya kanggo 1999.

Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs kabeh mata uang kanggo kabeh. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 1999 saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1998.

Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun. Sejarah lengkap kanggo kuotasi mata uang saben dina kanggo saben taun. Sejarah kurs mata uang donya kanggo 1998 saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1997.

Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1997 kanggo saben wulan lan saben dinane. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1997 kanggo saben wulan lan saben dinane. Tingkat pertukaran lan tanda petik kanggo 1997 kanggo saben dina.

Sejarah kuotasi lan tarif ijol-ijolan ing 1996.

Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 1996. Nilai pertukaran kanggo dina sing tepat kanggo 1996. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 1996 saben dina.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 1995.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Nilai pertukaran utawa tanda petik Rupee India kanggo 1995 kanggo saben wulan lan saben dinane.

Sejarah kurs lan kutipan kanggo 1994.

Sejarah tarif mata uang saben dina. Sejarah tarif mata uang saben dina. Sejarah jagad Rupee India kurs Dolar 1994 saben dina.

Kutipan lan kurs mata uang donya kanggo 1993.

Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Mangkene sampeyan bisa ngerteni tarif apa wae mata uang kanggo dina apa wae. Rupee India kurs lan tanda petik kanggo 1993 saben dina.