Tambah favorites
 
Dibusak saka favorit

Takeran unit rate

Bar nggunakake search
Convert
Utawa milih apa sing arep kanggo ngowahi
Unit pangukuran:
Ganti
Convert

Unit pangukuran, tabel konversi

Kanthi bantuan saka kalkulator kita bisa mangerteni carane akeh galon ing tong minyak lenga lan milliliters ing wiski pint. Kalkulator bisa migunani kanggo wong: mahasiswa, engineers, sajarawan lan malah Ibu rumah tangga - ing cookbooks lawas sing diwenehi resep-resep banget menarik, nanging ana bobot produk lawas lan massa sing kudu diowahi kanggo gram biasanipun kita lan liter.

Swara puluh saka anané, manungsa wis nemokke akèh sistem pengukur jumlahe fisik. Njupuk ing paling jumlahe fisik kayata dawa. Sampeyan iki diukur Unit beda kayata soles, elbows, sazhens, inci, kaki, meter, yard ...

Ing wektu saiki, nalika kabeh negara donya ing proses globalisasi kathah cara ngumpulake lan standarisasi ora produk industri piyambak, nanging, ing paling, supaya menakake Teknologi pangerten, cara ukur parameter sawijining, ing sistem ukur jumlahe fisik wis Ngartekno melorot. Nanging, kaya ing akeh kasus sawetara sistem ukuran nasional tradisional, contone, sistem Inggris, durung nyebar, asring banget ana perlu kanggo recalculation jumlahe fisik saka siji sistem kanggo liyane. perlu kuwi uga ana ing cilik saka maca buku lawas, karya sajarah, ngendi Unit pangukuran asring diwenehi sesuai karo sing epochs lan negara bab kang buku iki marang.